Ο προϋπολογισμός στη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Ο προϋπολογισμός στη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
Συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ την Τετάρτη 18 Μαΐου 2016. Τους βουλευτές ενημέρωσαν οι υπουργοί Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο αναπληρωτής υπουργός Γ. Χουλιαράκης για το περιεχόμενο του νομοσχεδίου και για το κλείσιμο της αξιολόγησης. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

Στην μάχη του προϋπολογισμού μπαίνει η κυβέρνηση με τους βουλευτές να ενημερώνονται το μεσημέρι της Παρασκευής

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο Γιώργος Χουλιαράκης ανάμενεται να ενημερώσουν στις 12.45 το μεσημέρι της Παρασκευής την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, που συνεδριάζει για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα, αυτή τη φορά για την “μάχη” του προυπολογισμού που ξεκινά την  Δευτέρα και αναμένεται να ψηφιστεί το βράδυ του Σαββάτου.

Στην κλειστή συνεδρίαση αναμένεται να καθοριστούν οι εισηγητές, αλλά και οι βουλευτές που θα υπερασπιστούν το οικονομικό πρόγραμμα της κυβέρνησης για το 2017.

Πέρα από το κρίσιμο Eurogroup της Δευτέρας από το κυβερνητικό στρατόπεδο δίνουν μεγάλη σημασία στην “σύγκρουση” που θα πραγματοποιηθεί στη Βουλή τόσο σε επίπεδο αρχηγών όσο σε επίπεδο βουλευτών, τη στιγμή που στην Βουλή αναμένεται να κατατεθεί τις επόμενες ώρες και τρίτο νομοσχέδιο με προαπαιτούμενα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα