Ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει Σαμαρά για τη διακίνηση της ψεύτικης είδησης περί παράτυπων μεταναστών

Ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει Σαμαρά για τη διακίνηση της ψεύτικης είδησης περί παράτυπων μεταναστών

Η κυβέρνηση καλεί τον κ. Σαμαρά και την ΝΔ "να σταματήσουν τα επικίνδυνα παιχνίδια που ξεπερνούν κάθε νοσηρή φαντασία" απαντώντας στις δηλώσεις για άνοιγμα των κέντρων κράτησης μεταναστών

Οξύτατη επίθεση κατά του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και της ΝΔ εξαπολύουν κυβερνητικές πηγές σχετικά με τις πληροφορίες ότι η κυβέρνηση ανοίγει τα κέντρα κράτησης μεταναστών, καλώντας τους να «σταματήσουν, επιτέλους, τα επικίνδυνα παιχνίδια που ξεπερνούν κάθε νοσηρή φαντασία».

Σύμφωνα με την κυβέρνηση «σε μια κακοστημένη και επικίνδυνη θεατρική παράσταση, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς σε αγαστή συνεργασία με συγκεκριμένα συστήματα διακινούν την είδηση ότι η κυβέρνηση ανοίγει αύριο όλα τα κέντρα κράτησης μεταναστών! Και σαν έτοιμη από καιρό η μονταζιέρα της Συγγρού διέσπειρε την υποτιθέμενη «αποκάλυψη» προσπαθώντας να πείσει ότι η χώρα κινδυνεύει!»

Η ανευθυνότητα του κ. Σαμαρά είναι γνωστή – άλλωστε όλοι ξέρουν που έχει οδηγήσει τη χώρα με τις πολιτικές του. Θα περιμέναμε, όμως, πριν υιοθετηθεί η είδηση να διασταυρωθεί – απ’ όλους!, αναφέρουν οι ίδιες πηγές και απευθυνόμενες προς «όλους τους εμπλεκόμενους», διαβεβαιώνουν ότι στην υπόθεση «θα χυθεί άπλετο φως».

Από πλευράς του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, σχολίασε το περιστατικό μέσω Twitter ως εξής:

Διαβάστε ακόμα: Παραπληροφόρηση χωρίς σύνορα. Διαψεύδονται οι φήμες για τις ‘ελευθέρας’ σε παράτυπους μετανάστες

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα