Ο Τσακαλώτος στην Κρήτη: Υπάρχει βελτίωση στην οικονομία που θα αντιληφθεί προσεχώς ο πολίτης

ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΥΚΛΕΙΔΗ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ. (Eurokinissi-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)
ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΥΚΛΕΙΔΗ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ. (Eurokinissi-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) EUROKINISSI

Όπως είπε χαρακτηριστικά γίνονται κάποια πράγματα και υπάρχει βελτίωση στην οικονομία, τα οποία θα αντιληφθεί προσεχώς ο πολίτης

Στη Λότζια βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, όπου είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινό.

Ο κ. Τσακαλώτος έφτασε στο δημαρχείο συνοδευόμενος από τους βουλευτές Σ. Βαρδάκη και Ν. Ηγουμενίδη και γραμματέα ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου Γ. Παυλιδάκη.

O ίδιος ζήτησε ενημέρωση για την ανάπτυξη του νομού Ηρακλείου και ρώτησε αν υπάρχει αύξηση των οικοδομικών αδειών στην πόλη του Ηρακλείου.

Όπως είπε χαρακτηριστικά γίνονται κάποια πράγματα και υπάρχει βελτίωση στην οικονομία, τα οποία θα αντιληφθεί προσεχώς ο πολίτης.

Στη συνέχεια,ο κ. Τσακαλώτος αναμένεται να επισκεφτεί την περιφέρεια Κρήτης και να συναντήσει τον Περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη.

Πηγή: cretalive.gr

ADVERTISING

SHARE: