Ο Βαγγέλας και οι νέοι: Μην ξυριστείς ποτέ

Ο Βαγγέλας και οι νέοι: Μην ξυριστείς ποτέ
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΔ ΕΥΑΓ. ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ (EUROKINISSI/ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ) Eurokinissi

Με νέους συνομιλεί ο Μεϊμαράκης τη Δευτέρα. Τι σχόλια του έκαναν στο facebook. Αντίστοιχη εκδήλωση είχε πραγματοποιήσει ο Μητσοτάκης, ενώ ο Άδωνις διοργάνωσε ladies night

Την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015, ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης συναντά και συνομιλεί με νέους στον πολυχώρο ACRO – Official.

Έχει δημιουργήσει μάλιστα και τα hashtag  #V  #Vέα_γενιά  #Meimarakis καθώς και εκδήλωση στο facebook, όπου οι χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης αναρτούν σχόλια που συχνά αφορούν στο… μουστάκι του αποκαλούμενου “Βαγγέλα”.

“Βαγγέλα ΜΗΝ ΞΥΡΙΣΤΕΙΣ ΠΟΤΕ! ♥ ” και “Δεν κάνει το μουστάκι τον Ηγέτη, αλλά ο ΗΓΕΤΗΣ το μουστάκι” γράφει για παράδειγμα θαυμάστρια του υποψηφίου.

Ο Μεϊμαράκης δεν είναι βέβαια ο πρώτος ή ο μόνος υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ που χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να απευθυνθεί σε ειδικά ακροατήρια όπως οι νέοι.

Αντίστοιχη εκδήλωση είχε πραγματοποιήσει και επικοινωνήσει μέσω facebook και twitter και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε οργανώσει… ladies night την περασμένη Πέμπτη και προσκαλούσε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις γυναίκες να συμμετάσχουν μαζί με τη σύζυγο του Ευγενία Μανωλίδου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα