Οι Καραμανλικοί δείχνουν την πόρτα στον Άδωνι

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΘΝΑΣΙΟΣ ΤΣΑΥΤΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ--ΣΤΗ ΦΩΤΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΛΑΧΟΣ  ΦΩΤΟ --ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΘΝΑΣΙΟΣ ΤΣΑΥΤΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ--ΣΤΗ ΦΩΤΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΛΑΧΟΣ ΦΩΤΟ --ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI EUROKINISSI

Δυσφορία στο εσωτερικό της ΝΔ φέρνει η εμπλοκή του νυν αντιπροέδρου στην υπόθεση Novartis

Σε σκληρές δηλώσεις κατά του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη προχωρούν στελέχη του κόμματος που πρόσκεινται στην καραμανλική πτέρυγα, με αφορμή την εμπλοκή του στην υπόθεση Novartis.

Ο βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Βλάχος, μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ, έστειλε μήνυμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη υπενθυμίζοντας με νόημα ότι «στην περίπτωση Βατοπεδίου, όσων τα ονόματα εμπλέκονταν χωρίς να φύγουν από τη ΝΔ, χωρίς να φύγουν από βουλευτές, έμειναν εκτός καθηκόντων», υπογραμμίζοντας παράλληλα πως ο κ. Γεωργιάδης δεν είναι εκλεγμένος.

«Είναι ένα θέμα που θα το αξιολογήσει ο πρόεδρος του κόμματος. Γιατί ως γνωστόν οι αντιπρόεδροι είναι επιλογή των προέδρων και δεν εκλέγονται, δεν είναι εκλεγμένοι. Ο πρόεδρος μπορεί να κρίνει καλύτερα. Ο πρόεδρος έχει όλα τα στοιχεία και μπορεί να κρίνει καλύτερα από μένα», συμπλήρωσε.

Παράλληλα σχολιάζοντας τις απειλές που εκτοξεύονται από τους φερόμενους ως εμπλεκόμενους στο σκάνδαλο Novartis εναντίον των προστατευόμενων μαρτύρων της υπόθεσης, ο Γιώργος Βλάχος είπε ότι είναι «λάθος να αποκαλούμε τους μάρτυρες κουκουλοφόρους» και υπενθύμισε ότι ήταν η ΝΔ ήταν αυτή που ψήφισε τον σχετικό νόμο.

Σε ανάλογο μήκος κύματος κινήθηκε και ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή Ευάγγελος Αντώναρος, ο οποίος σε σχόλιο του στο Facebook επισήμανε ότι είναι «απαράδεκτο και ασυγχώρητο» να πέφτει η σκιά της Novartis στο θεσμικό ρόλο που εκπροσωπεί ο Άδωνις Γεωργιάδης, «ειδικά οταν η διαδρομή του στον χώρο που λέει ότι θέλει να ανήκει είναι σύντομη κι αμφισβητήσιμη». «Κάποιος πρέπει να του τραβήξει το αυτί. Τουλάχιστον. Χωρίς χάσιμο χρόνου» σχολιάζει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: novartis
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Εισαγγελείς: Τηρήσαμε τον νόμο κατά γράμμα για τη Novartis

ΝΔ: Ναι στην προανακριτική για Νovartis

Περιβάλλον Καραμανλή: Οι επισημάνσεις Αβραμόπουλου ανταποκρίνονται πλήρως στην πραγματικότητα

ADVERTISING

SHARE: