Οικονόμου για Τσίπρα: “Μιλάει για φορολογία ο άνθρωπος που βύθισε τη χώρα στο σκοτάδι της αδιαφάνειας”

Οικονόμου για Τσίπρα: “Μιλάει για φορολογία ο άνθρωπος που βύθισε τη χώρα στο σκοτάδι της αδιαφάνειας”
Γιάννης Οικονόμου Eurokinissi

Ο Γιάννης Οικονόμου σχολίασε τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα για την ακρίβεια ενώ για τον χρόνο των εκλογών δήλωσε ότι "θα γίνουν στον ορισμένο χρόνο τους γιατί αυτό επιβάλλει η θεσμικότητα και το πατριωτικό χρέος μας"

Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, απάντησε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, σχετικά με τα όσα δήλωσε ο τελευταίος στο συνέδριο της Ναυτεμπορικής με τίτλο: «Ελληνική Οικονομία & Επιχειρηματικότητα: Προκλήσεις και Ευκαιρίες σε ένα απρόβλεπτο μέλλον».

“Χρειάστηκαν αρκετοί μήνες για να παραδεχτεί ο κ. Τσίπρας ότι η ακρίβεια είναι εισαγόμενη. Σε κάποιον ύστερο χρόνο θα ήταν καλό να αναγνωρίσει και το ότι η Κυβέρνηση εφαρμόζει ένα από τα τρία μεγαλύτερα στην Ευρώπη προγράμματα στήριξης της κοινωνίας και των επιχειρήσεων, ώστε οι επιπτώσεις των διεθνών κρίσεων να αγγίζουν λιγότερο τους πολίτες.

Επίσης, στο μέλλον ίσως κάποια στιγμή παραδεχτεί την ενίσχυση και τον εκσυγχρονισμό του δημοσίου τομέα, στον οποίο συντελείται μια χωρίς προηγούμενο αναβάθμιση. Είναι, πάντως, εξοργιστικό να μιλάει για τη φορολογία, ο άνθρωπος που, ως πρωθυπουργός, που έπνιξε στους φόρους τη μεσαία τάξη και την παραγωγική Ελλάδα και βύθισε την χώρα στο σκοτάδι της αδιαφάνειας και της διεθνούς ανυποληψίας.

Όσο για τον χρόνο των εκλογών, παρά τις δηλώσεις του όλοι γνωρίζουν ότι δεν βιάζεται. Όπως έχει πει ο Πρωθυπουργός θα γίνουν στον ορισμένο χρόνο τους γιατί αυτό επιβάλλει η θεσμικότητά μας και το πατριωτικό μας χρέος, σε μια δύσκολη διεθνή συγκυρία”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version