Οικονόμου: Τα εξάσφαιρα πιστόλια του Μαξίμου θέλουν να με βλάψουν πολιτικά

Οικονόμου: Τα εξάσφαιρα πιστόλια του Μαξίμου θέλουν να με βλάψουν πολιτικά
Ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ και τομεράχης Υγείας Βασίλης Οικονόμου Eurokinissi

Ο βουλευτής της περιφέρειας Αττικής χαρακτήρισε "σχήμα λόγου" την φράση του για "κλωτσιές", μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6.

“Εξάσφαιρα πιστόλια του Μαξίμου” που θέλουν την εξόντωσή του χαρακτήρισε την Εφημερίδα των Συντακτών και την Αυγή, ο βουλευτής της περιφέρειας Αττικής Βασίλης Οικονόμου, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή “Παιχνίδια Εξουσίας’ με τον Βασίλη Σκουρή και πρόσθεσε ότι οι δυο εφημερίδες τον κατηγορούν για τον βλάψουν πολιτικά.

“Σχήμα λόγου” χαρακτήρισε την φράση του “να φύγει ο Τσίπρας και η Δούρου με κλωτσιές”, λέγοντας ότι ήταν μία πολιτική έκφραση, ίσως ακραία, αλλά έκανε τη συγκεκριμένη δήλωση γιατί τόσο ο πρωθυπουργός, όσο και η Περιφερειάρχης Αττικής, γνώριζαν ότι δεν υπάρχουν κτηματολόγιο και δασολόγιο και βγαίνουν και κάνουν δηλώσεις.

Αναφερόμενος σε δημοσιεύματα ότι έχει ψηφίσει τροπολογία στη Βουλή που προέβλεπε να μην γκρεμιστούν αυθαίρετα και να μην καταβληθούν πρόστιμα, είπε ότι τον Νοέμβριο του 2015, ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας, έφερε την ίδια τροπολογία για να εξυπηρετήσει φίλο του.

Για το αίτημα της ΝΔ να διεξαχθούν πρόωρες εκλογές είπε ότι το πολιτικό πρόβλημα της χώρας έχει ονοματεπώνυμο και λέγεται Αλέξης Τσίπρας και πρέπει να φύγει.

Σε ό,τι αφορά στην αναγκαιότητα ανασχηματισμού, είπε ότι ο θυμός του κόσμου δεν έχει καταπραΰνει και ότι το ζήτημα δεν είναι ποιος θα μπει και ποιος θα βγει από την κυβέρνηση, αλλά να φύγει η κυβέρνηση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα