Ολοκληρώθηκε η τελετή παράδοσης-παραλαβής στο υπουργείο Παιδείας

Ολοκληρώθηκε η τελετή παράδοσης-παραλαβής στο υπουργείο Παιδείας
Παράδοση - παραλαβή στο υπουργείο Παιδείας την παρασκευή 28 Αυγούστου 2015. (EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Αλλαγή σκυτάλης στο υπουργείο Παιδείας, ολοκληρώθηκε η τελετή παράδοσης- παραλαβής μεταξύ του πρώην υπουργού Αριστείδης Μπαλτά και της νέας υπουργού, Φρόσω Κιάου

Ολοκληρώθηκε η τελετή παράδοσης-παραλαβής στο υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, μεταξύ του απερχόμενου υπουργού Αριστείδης Μπαλτά και της νέας υπουργού, Φρόσω Κιάου.

Ο κ. Μπαλτάς, καλωσόρισε τη νέα υπουργό και επεσήμανε ότι “είναι φτιαγμένη για τα δύσκολα”. Πρόσθεσε ότι την χαρακτηρίζουν “το ήθος, το ηθικό και η γνώση” και ότι ξέρει καλά τα θέματα του υπουργείου. “Την καλωσορίσουμε όλοι μαζί, μένουμε στην υπηρεσία της και πάμε για το επόμενο βήμα”, κατέληξε ο κ. Μπαλτάς.

Απο την πλευρά, της, η κ. Κιάου τόνισε ότι αισθάνεται πολύ οικεία και επανέλαβε ότι παρά τις δυσκολίες κ τις κρίσιμες ώρες, το υπουργείο εχει δρομολογήσει της διαδικασίες για την έναρξη της χρονιάς. “Προσωπικά, το αγαπώ το υπουργείο παιδείας”, ανέφερε η νέα υπουργός, υπενθυμίζοντας ότι είχε βρεθεί στην ίδια θέση και πριν απο δυο χρόνια. “Είμαστε υπόδειγμα συλλογικής δουλειάς σε αυτό το υπουργείο”, είπε.

Παρόντες στην τελετή παράδοσης-παραλαβής ήταν και οι μέχρι πρότινος αναπληρωτές υπουργοί και υφυπουργοί, οι κ.κ. Τάσος Κουράκης, Σταύρος Κοντονής, Κωςτας Φωτάκης, Δημήτρης Χασάπης, αλλά και ο διευθυντής του γραφείου του υπουργού Δημήτρης Ζέρβας.

(Πηγή: ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα