Οργή ΚΚΕ για τον τρόπο με τον οποίο έγινε η συζήτηση για την Αναθεώρηση

Οργή ΚΚΕ για τον τρόπο με τον οποίο έγινε η συζήτηση για την Αναθεώρηση
Ο βουλευτής του ΚΚΕ, Θ.Παφίλης Eurokinissi

Διαμαρτυρία των Θ. Παφίλη και Ν. Καραθανασόπουλου στον Ν. Βούτση για την διακοπή της σειράς των ομιλιών των πολιτικών αρχηγών λόγω της αντιπαράθεσης Αλ. Τσίπρα και Κ. Μητσοτάκη.

Την έντονη διαμαρτυρία τους για τον τρόπο με τον οποίο διεξήχθη η συζήτηση για την Συνταγματική Αναθεώρηση εξέφρασαν στον πρόεδρο της Βουλής οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του ΚΚΕ. Οι Θανάσης Παφίλης και Νίκος Καραθανασόπουλος συναντήθηκαν με τον Νίκο Βούτση και διαμαρτυρήθηκαν για την διακοπή της σειράς των ομιλιών των πολιτικών αρχηγών λόγω της πολύωρης αντιπαράθεσης μεταξύ του πρωθυπουργού και του προέδρου της ΝΔ

Οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του ΚΚΕ επισήμαναν ότι «με ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ και με την ανοχή του Προέδρου της Βουλής, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο, η συζήτηση εξελίχθηκε σ’ ένα δίωρο δικομματικό καβγά για τα κανάλια, με παραγκωνισμό των υπολοίπων πολιτικών αρχηγών και τον εξοβελισμό τους προς το τέλος της διαδικασίας». Ο Ν. Βούτσης δεσμεύτηκε ότι θα τεθεί το θέμα στη Διάσκεψη των Προέδρων ώστε «να μην επαναληφθούν παρόμοια φαινόμενα».

Υπενθυμίζεται ότι η διακοπή της σειράς των προγραμματισμένων ομιλιών των πολιτικών αρχηγών μετά την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη προκειμένου ο Αλέξης Τσίπρας να την σχολιάσει προκάλεσε την έντονη ενόχληση της προέδρου της ΔΗΣΥ Φώφης Γεννηματά, του γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, αλλά και του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα