Οργή Τσίπρα για τη στάση του ΝΑΤΟ

Οργή Τσίπρα για τη στάση του ΝΑΤΟ
ΝΑΤΟΪΚΑ ΠΛΟΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (MOTIONTEAM // ΤΡΥΨΑΝΗ ΦΑΝΗ) Eurokinissi

Επικοινωνία Τσίπρα-Στόλντεμπεργκ. Ο πρωθυπουργός εξέφρασε την πικρία του για την αναποτελεσματικότητα του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο με τον γενικό γραμματέα να μην έχει πειστική απάντηση

Τα παράπονά του στον γγ του ΝΑΤΟ, Γ.Στόλντεμπεργκ, εξέφρασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος έχει ξεκινήσει σειρά ενεργειών για να προλάβει τα χειρότερα στο προσφυγικό, μετά και το τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές ο πρωθυπουργός είχε χθες βράδυ επικοινωνία με τον γγ του ΝΑΤΟ, εκφράζοντας τα παράπονά του σχετικά με το γεγονός ότι οι επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο δεν έχουν μέχρι τώρα αποδώσει.

Ο πρωθυπουργός φέρεται να του είπε πως αν κ ο ίδιος είναι ένας αριστερός πρωθυπουργός, υποστήριξε την παρουσία του ΝΑΤΟ ως μια ευκαιρία να γίνει μια μη πολεμική επιχείρηση στο Αιγαίο, δυστυχώς όμως διαψεύστηκε.

Ο γγ του ΝΑΤΟ, ουσιαστικά δεν είχε απάντηση στα όσα είπε ο πρωθυπουργός και περιορίστηκε να πει ότι βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή της επιχείρησης και επομένως είναι νωρίς για να κρίνουμε τα αποτελέσματά της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα