Όσμπορν: Διάλεξαν Βαρουφάκη, επειδή ο Μίκι Μάους ήταν απασχολημένος

Όσμπορν: Διάλεξαν Βαρουφάκη, επειδή ο Μίκι Μάους ήταν απασχολημένος

Λάβρος ο υπουργός Οικονομικών της Μεγάλης Βρετανίας για τη συνεργασία του Γ. Βαρουφάκη και του P. Mason με τους Εργατικούς (Vid)

Ιδιαίτερα καυστικός ήταν ο Βρετανός υπουργός Οικονομικός Τζορτζ Όσμπορν, για τη συνεργασία του πρώην υπουργού Οικονομικού Γιάνη Βαρουφάκη και του δημοσιογράφου Paul Mason από τους Εργατικούς στη Μεγάλη Βρετανία.

“Ειλικρινά το γεγονός ότι οι Εργατικοί έχουν σύμβουλο τον Γιάννη Βαρουφάκη και τον επαναστατικό μαρξιστή παρουσιαστή Paul Mason δεν μου δείχνει ότι έχουν απάντηση στην οικονομική ασφάλεια. Υποθέτω ότι τους διάλεξαν επειδή ο πρόεδρος Μάο είναι νεκρός και ο Μίκυ Μάους απασχολημένος”, ανέφερε χαρακτηριστικά στο βρετανικό κοινοβούλιο προκαλώντας τα γέλια των συναδέλφων του.

Τη Δευτέρα, ο Τζέρεμι Κόρμπιν ανακοίνωσε πως ο Γιάνης Βαρουφάκης θα συμβουλεύει “σε κάποιο βαθμό” τους Εργατικούς σε θέματα που έχουν να κάνουν με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Σύμφωνα άλλωστε με την Daily Telegraph, ο Γιάνης Βαρουφάκης έχει ήδη συναντηθεί με τον σκιώδη υπουργό Οικονομικών Τζον ΜακΝτόνελ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα