Πάγκαλος: Να φύγουν τεμπέληδες και αργόμισθοι από την ΕΡΤ

Πάγκαλος: Να φύγουν τεμπέληδες και αργόμισθοι από την ΕΡΤ
Ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Θόδωρος Πάγκαλος, προσέρχεται στην τελευταία συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, στην Βουλή, Τετάρτη 11 Απριλίου 2012. Ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος θα ενημερώσει το Υπουργικό Συμβούλιο για την προκήρυξη των εκλογών. (EUROKINISSI // ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Υπέρ μιας ευρύτατης αναδιάρθρωσης τάχθηκε ο Θ. Πάγκαλο αναφερόμενος στην ΕΡΤ

“Θεωρώ ότι η ΕΡΤ, ως μονοπώλιο του κράτους, είναι απαράδεκτο. Να βρει τα λεφτά της από εκεί που τα βρίσκουν και οι υπόλοιποι σταθμοί, δηλαδή από την ελεύθερη αγορά και να αποκτήσει ένα ικανοποιητικό κοινό. Θέλω να μην υπάρχουν αργόμισθοι και τεμπέληδες που προσλαμβάνονται με βάση την εκάστοτε κομματική αποτίμηση – γιατί ξέρετε ότι είναι χαμαιλέοντες όλοι αυτοί και αλλάζουν χρώμα ανάλογα με την κυβέρνηση, γίνονται από πράσινοι μπλε, από μπλε πράσινοι και κάποιοι κόκκινοι τώρα. Αυτό πρέπει να σταματήσει”, είπε αναφερόμενος στην ΕΡΤ, ο Θόδωρος Πάγκαλος.

Μιλώντας, στο ραδιόφωνο του Βήματος, τόνισε: “Να προσλαμβάνονται δημοσιογράφοι με βάση τις πραγματικές δυνατότητες των καναλιών, να έχουν ικανοποιητικό πρόγραμμα με βάση επίσης τις ανάγκες και υπάρχει αυτή η δυνατότητα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα