Πάγκαλος: Θα ψηφίσω “Το Ποτάμι”. Μερικοί στον ΣΥΡΙΖΑ θέλουν γκόμενες, να κ@λοβαράνε και να πηγαίνουν στη Μύκονο. Δεν γνωρίζουν ούτε τα στοιχειώδη των ταξικών διαφορών

Πάγκαλος: Θα ψηφίσω “Το Ποτάμι”. Μερικοί στον ΣΥΡΙΖΑ θέλουν γκόμενες, να κ@λοβαράνε και να πηγαίνουν στη Μύκονο. Δεν γνωρίζουν ούτε τα στοιχειώδη των ταξικών διαφορών
Eurokinissi

Την πρόθεσή του να ψηφίσει "Το Ποτάμι" εξέφρασε ο Θ. Πάγκαλος, ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ

Θα ψηφίσει “Το Ποτάμι” και τον καθηγητή κ. Γ. Γραμματικάκη ο οποίος “είναι ένας από τους σοφότερους ανθρώπους της Ελλάδας και ίσως του κόσμου” δήλωσε το πρωί της Τετάρτης στον ΒΗΜΑ FM o κ. Θεόδωρος Πάγκαλος.

Ο κ. Πάγκαλος εξέφρασε την άποψη ότι “Το Ποτάμι” είναι μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική που προσφέρει διέξοδο ψήφου για κεντροαριστερούς ψηφοφόρους όπως ο ίδιος.

Παράλληλα, σημείωσε ότι η σύνθεση του ψηφοδελτίου του Ποταμιού για τις επικείμενες ευρωεκλογές τον εξέπληξε, καθώς δεν περιορίστηκε σε μιντιακά πρόσωπα αλλά ενσωμάτωσε πολύ σοβαρούς και ενδιαφέροντες ανθρώπους.

“Για μένα ανήκει στην ίδια παράταξη που θα μπορούσε να συστήσει ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο με την κυβέρνηση, ακόμα και με τη ΔΗΜΑΡ. Είναι δυνάμεις που συμφωνούν με την ευρωπαϊκή προοπτική, την ανάπτυξη και δεν είναι ανάγκη να συμφωνούν σε όλα τα νομοσχέδια, σε όλες τις εκφάνσεις. Υπάρχουν θέματα οριζόντια που περνάνε από όλες τις παρατάξεις”.

Αναφερόμενος στις δηλώσεις που είχε κάνει την περασμένη εβδομάδα όταν είχε πει ότι του “έρχεται να ψηφίσει Νέα Δημοκρατία”, είπε ότι δεν “του έρχεται” πλέον καθώς έχουν μεσολαβήσει οι αποκαλύψεις για τον Μπαλτάκο και πολλά άλλα.

Μεταξύ άλλων, εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως “ζει από την κακομοιριά, το αδιέξοδο, θέλει να εξαθλιωθεί η χώρα, να βγουν οι άνθρωποι στους δρόμους, να σκοτώνουν, να γίνουμε Βόρεια Κορέα και να βγει μετά ο Τσίπρας να μας πει μετά κουρευτείτε σαν εμένα!”.

“Μερικοί στον ΣΥΡΙΖΑ είναι τόσο ηλίθιοι που δεν γνωρίζουν καλά ούτε τις αρχές του Μαρξισμού τους. Θέλουν να πάρουν την εξουσία για να κάνουν τα ίδια που κάνει τώρα η αστική τάξη. Θέλουν γκόμενες, να κ@λοβαράνε και να πηγαίνουν στη Μύκονο. Δεν γνωρίζουν ούτε τα στοιχειώδη των ταξικών διαφορών”, προσέθεσε.

Επίσης, επεφύλαξε σκληρή κριτική και στον Ευάγγελο Βενιζέλος για τον οποίο είπε πως μιλάει πολύ και ακούει μόνο τον εαυτό του.

Τέλος σημείωσε πως δεν πιστεύει ότι πολιτισμένοι και εχέφρονες άνθρωποι πρέπει να ψηφίζουν από οργή. “Μόνον οι βλάκες και οι παλιάνθρωποι στα κόμματα και στον Τύπο εκμεταλλεύονται την οργή και έτσι βλέπουμε τους μισούς βουλευτές στο κοινοβούλιο να είναι αλλού ντ’ αλλού…”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα