Ο πολυτάλαντος Παναγιώτης Ψωμιάδης

Ο πολυτάλαντος Παναγιώτης Ψωμιάδης
??Ký?o??E?U ??DU ??u????????U ???????d?S-U?cù??????A MotionTeam

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, δεν χάνει ποτέ την ενέργειά του. Λίγο πριν την αποχώρησή του από το πολιτικό στερέωμα, αποφάσισε να δοκιμάσει τις ικανότητές του στον κινηματογράφο. Δείτε σε ποια ταινία θα παίξει

Λίγες ώρες πριν τεθεί επισήμως σε αργία ο Περιφερειάρχης Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έχει ήδη βρει το νέο του επαγγελματικό προσανατολισμό, προκειμένου να μην πέσει σε πλήρη απραγία.

Βαδίζοντας στα χνάρια του  Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ που μετά τη θητεία του ως κυβερνήτης της Καλιφόρνια, αναζητεί την κινηματογραφική στέγη που θα φιλοξενήσει και πάλι το ταλέντο του, έτσι και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης επιχειρεί νέο άνοιγμα στην καριέρα του.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, ο “έκπτωτος” Περιφερειάρχης θα κάνει ένα ρόλο guest στη νέα ταινία του Όμηρου Ευστρατιάδη, με τίτλο “Οι Πόντιοι, next generation” που είναι συνέχεια της επιτυχίας “Οι Πόντιοι” με τον Κώστα Βουτσά και Κώστα Τσάκωνα.

Το ακόμα καλύτερο είναι ότι ο ίδιος δεν θα μπει στη διαδικασία να αποστηθίσει πολλά λόγια, ούτε να ενσαρκώσει κάποιον ήρωα της νέας κινηματογραφικής ταινίας. Απλώς θα υποδυθεί τον εαυτό του.

Σύμφωνα με την Espresso, τα γυρίσματα ξεκινούν εντός των ημερών από το Μεγάλο Πεύκο και κάποια στιγμή το συνεργείο θα περάσει από τη Θεσσαλονίκη, οπότε και θα κάνει το guest του ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα που ο Περιφερειάρχης εκτίει τη θητεία του, αφού από Δευτέρα τίθεται σε αναγκαστική αργία, λόγω των διευκολύνσεων που έκανε σε πρατηριούχο, με τη διαγραφή προστίμων.

Μιλώντας στο Ράδιο Γάμμα της Θεσσαλονίκης, ο κύριος Ψωμιάδης υποστήριξε ότι η Τρόικα πρέπει να φύγει για να “σώσουμε μόνοι μας τον τόπο”, ενώ συμπέρανε ότι υπουργοί και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ “έχουν έναν αδελφίστικο τρόπο”…

“Νομίζουν ότι οι πολιτικοί είναι ημίθεοι και ξεχνάνε ποιοι είμαστε και ποιοι θα είμαστε στο μέλλον”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα