Παναγιωτόπουλος: Τεράστιο σκάνδαλο με διεθνείς διαστάσεις η υπόθεση Novartis

Συνέντευξη τύπου, από την εκπρόσωπο τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη και τους τομεάρχες Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη και Δικαιοσύνης, Νίκο Παναγιωτόπουλο(φωτό) για την υπόθεση Νovartis, μετά και την πρόταση της κυβερνητικής πλειοψηφίας για σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής, την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συνέντευξη τύπου, από την εκπρόσωπο τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη και τους τομεάρχες Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη και Δικαιοσύνης, Νίκο Παναγιωτόπουλο(φωτό) για την υπόθεση Νovartis, μετά και την πρόταση της κυβερνητικής πλειοψηφίας για σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής, την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Να ερευνηθεί η υπόθεση και να αποδοθούν ευθύνες, ζήτησε μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 ο Τομεάρχης Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Νέας Δημοκρατίας

Η υπόθεση της Novartis είναι ένα τεράστιο σκάνδαλο με διεθνείς διαστάσεις και πρέπει να ερευνηθεί και να αποδοθούν ευθύνες όπου υπάρχουν δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 ο Τομεάρχης Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος τόνισε πως όλοι γνωρίζουν για τα δωράκια που παίρνουν γιατροί και οι αθέμιτες πρακτικές της εταιρίας για να αυξήσει τα κέρδη της και, αναφερόμενος στις ευθύνες πολιτικών προσώπων, είπε ότι η κυβέρνηση έχει στοχοποιήσει την αντιπολίτευση προκειμένου να εμφανιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ ως το καθαρό κόμμα και οι άλλοι ως το παλιό και το σάπιο.

Επισήμανε πως πρέπει να υπάρχουν πιο ισχυρά στοιχεία για τους πολιτικούς αλλιώς θα μείνει μόνο το στίγμα και πως η κυβέρνηση θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτική όταν στην υπόθεση αναφέρονται δυο πρώην πρωθυπουργοί.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος, τέλος, κατηγόρησε προσωπικά τον πρωθυπουργό, ότι από τον περασμένο Μάρτιο, σε ερώτηση του Σταύρου Θεοδωράκη στη Βουλή, είπε για σκάνδαλο Novartis σαν να ήξερε και να είχε κάνει και αξιολόγηση.

ADVERTISING

SHARE: