Παπαχριστόπουλος: Να περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών και με λιγότερους από 151

Παπαχριστόπουλος: Να περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών και με λιγότερους από 151
Ο βουλευτής Β' Αθήνας των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος Eurokinissi

"Το προσωπικό μου συμφέρον και οι πολιτικές γραμμές δεν θα μπουν πάνω από τη Συμφωνία των Πρεσπών", τόνισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ στον News 24/7 στους 88,6.

“Το προσωπικό μου συμφέρον και οι πολιτικές γραμμές δεν θα μπουν πάνω από τη Συμφωνία των Πρεσπών” τόνισε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, στον News 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή “Σκληρό Ροκ επί 2”, με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο και την Έλλη Τριανταφύλλου, ερωτηθείς σχετικά με την δήλωση του Πάνου Καμμένου περί συμφωνίας με Τσίπρα να μην είναι υποψήφιοι με τον ΣΥΡΙΖΑ στελέχη των ΑΝΕΛ και επανέλαβε ότι θα παραδώσει την έδρα του μετά το “ναι” στη Συμφωνία.

“Η ζωή μου είναι στο προσκήνιο, όχι στο παρασκήνιο” σχολίασε όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να πολιτευτεί με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ό,τι αφορά στην αξιωματική αντιπολίτευση και στις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για την Αριστερά στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Παπαχριστόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά: “Το φρόνημα δεν μπορεί να αλλαχθεί, μας πάει σε άλλες εποχές και διώξεις. Βαριά η κουβέντα του Μητσοτάκη και νομίζω ότι επιπόλαια την είπε” συμπλήρωσε.

Για την στάση που αναμένεται να ακολουθήσει το Ποτάμι στην ψηφοφορία για την Συμφωνία, υπογράμμισε ότι οι κ.κ. Γραμματικάκης και Κύρκος έχουν συμβάλλει στις 4 θετικές ψήφους του Ποταμιού στη Συμφωνία, τις τρεις δηλαδή γιατί ο Δανέλλης ήταν εξαρχής θετικός.

Σε ό,τι αφορά την πρόθεση του πρωθυπουργού να προσφύγει σε κάλπες εάν η Συμφωνία δεν συγκεντρώσει 151 ψήφους, ο κ. Παπαχριστόπουλος ανέφερε: “Δεν έχω ακούσει τέτοια αποψη απο τον Πρωθυπουργο. Κάποιοι με πρόσχημα τις Πρέσπες θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση. Προσωπική μου αποψη να περάσει ο Πρωθυπουργός τη συμφωνία και με κάτω των 151”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα