Παπαχριστόπουλος: Σωστή η αντιμετώπιση του περιστατικού στη Ρω

O κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος
O κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος EUROKINISSI

Αιτία της τουρκικής προκλητικότητας είναι η ανασφάλεια του Ερντογάν και η κακή κατάσταση της τουρκικής οικονομίας, δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ

"Σωστή ήταν η αντιμετώπιση των ελληνικών δυνάμεων στην πτήση του τουρκικού ελικοπτέρου πάνω από τη Ρω", όπως δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7, στους 88,6 και στην εκπομπή των Αντώνη Φουρλή και Ιορδάνη Χασαπόπουλου. Αιτία της τουρκικής προκλητικότητας, κατά τον κ. Παπαχριστόπουλο είναι η ανασφάλεια του Ερντογάν και η κακή οικονομία της Τουρκίας.

Σε ό,τι αφορά στο Σκοπιανό, είπε ότι οι ΑΝΕΛ έχουν από παλιά συγκεκριμένη θέση για το θέμα του ονόματος, αλλά η πολιτική δεν είναι κάτι στατικό, εξελίσσεται.

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με το Κίνημα Αλλαγής, τόνισε ότι κάθε κόμμα είναι ελεύθερο να κάνει τις επιλογές του. Πρόσθεσε ωστόσο, ότι η συγκεκριμένη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει κάνει θετικά βήματα και ανέφερε ποσοστά δημοσκοπήσεων.

Επίσης όπως είπε, τα κόμματα που οδήγησαν την Ελλάδα στην χρεωκοπία πρέπει να προχωρήσουν σε αυτοκάθαρση, ενώ πρόσθεσε ότι το σωστό είναι να συνεραστούν καθαροί άνθρωποι, που δεν είχαν σχέση με όσα έγιναν στη χώρα.

ADVERTISING

SHARE: