Παπαδημούλης: 'Άκρα του τάφου σιωπή' από τη Ν.Δ, για το 'κήρυγμα μίσους' Αμβρόσιου

Ο αντιπρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης
Ο αντιπρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης EUROKINISSI

Από την ΝΔ, που δηλώνει φιλελεύθερη-ευρωπαϊκή, άκρα του τάφου σιωπή. Πού κρύφτηκαν οι "μένουμε Ευρώπη", σχολίασε ο αντιπρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου

«Άκρα του τάφου σιωπή» καταλογίζει στη Νέα Δημοκρατία, σχετικά με το «κήρυγμα μίσους» του μητροπολίτη Αμβρόσιου, ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, με ανάρτηση του στο twitter.

«Το κήρυγμα μίσους του χρυσαυγίτη Μητροπολίτη και η προτροπή σε δολοφονική βία κατά των ομοφυλοφίλων, είναι ΟΚ για το Μονομελές του Αιγίου, κουρελιάζοντας τον αντιρατσιστικό νόμο. Από την ΝΔ, που δηλώνει φιλελεύθερη-ευρωπαϊκή, άκρα του τάφου σιωπή. Πού κρύφτηκαν οι "μένουμε Ευρώπη"»; έγραψε ο κ. Παπαδημούλης.

Θυμίζουμε πως αθωωτική ήταν η απόφαση του δικαστηρίου Αιγίου την Πέμπτη αναφορικά με την μήνυση κατά του μητροπολίτη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων ο οποίος κατηγορείτο για σύνταξη και ανάρτηση κειμένου μίσους και προτροπής σε βία σε βάρος των ομοφυλόφιλων στο προσωπικό του ιστολόγιο.

"Η ομοφυλοφιλία είναι εκτροπή από τους Νόμους της φύσεως! Είναι κοινωνικό κακούργημα! Είναι αμαρτία! Όσοι, λοιπόν, είτε την βιώνουν, είτε την υποστηρίζουν δεν είναι φυσιολογικοί άνθρωποι! Είναι αποβράσματα της Κοινωνίας! Ε, λοιπόν, αυτούς τους ξεφτυλισμένους, φτύστε τους! Αποδοκιμάστε τους! Μαυρίστε τους! Δεν είναι άνθρωποι! Είναι εκτρώματα της φύσεως!" έγραφε το Δεκέμβρη του 2015 στο ιστολόγιό του ο ιερωμένος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τα κηρύγματα του μίσους δεν είναι αθώα

Οι ομοφοβικές κραυγές του Μητροπολίτη Αμβρόσιου δεν συνάδουν με την αποστολή της εκκλησίας

ADVERTISING

SHARE: