Παπαδημούλης: Απολύτως εφικτή είναι μια νέα τετραετία με κυβέρνηση Τσίπρα

Ο αντιπρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης
Ο αντιπρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης EUROKINISSI

"Μέχρι τις εκλογές του 2019, με εμμονή στην ανάκαμψη της χώρας, είναι απολύτως εφικτή μια νέα 4ετία", εκτιμά ο Δ. Παπαδημούλης

«Απολύτως εφικτή είναι μια νέα τετραετία με κυβέρνηση Τσίπρα» έγραψε στο twitter ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, επικαλούμενος τα συμπεράσματα της δημοσκόπησης της εταιρίας Κάπα Research, για την εφημερίδα "Εθνος", που δείχνουν μείωση της διαφοράς ανάμεσα στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ στις 4,4 μονάδες.

«Μέχρι τις εκλογές του 2019, με εμμονή στην ανάκαμψη της χώρας , την ειρήνη και τη δίκαιη ανάπτυξη, με μετρήσιμο αποτέλεσμα, είναι απολύτως εφικτή μια νέα 4ετία με κυβέρνηση Τσίπρα» αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Παπαδημούλης.

Την ανάγκη να υπάρξει εθνική ομοψυχία, μακριά από διχασμό και μικροπολιτική, απέναντι στην "εμπρηστική στάση" του προέδρου της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν, επισημαίνει άλλωστε με άλλη ανάρτηση του στο twitter ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

«Η εμπρηστική στάση Ερντογάν απαιτεί: Εθνική ομοψυχία στηριγμένη στο πάγιο εθνικό δόγμα "δεν διεκδικούμε τίποτε, δεν παραχωρούμε τίποτα", ισχυρά διεθνή ερείσματα, πολιτική σταθερότητα και προσήλωση στην ειρήνη και την οικονομική ανάπτυξη της χώρας. Μακριά από διχασμό και μικροπολιτική» έγραψε ο κ. Παπαδημούλης.

ADVERTISING

SHARE: