Παπαδημούλης: Η off shore της κ. Μητσοτάκη, εξηγεί την αφωνία της ΝΔ

Παπαδημούλης: Η off shore της κ. Μητσοτάκη, εξηγεί την αφωνία της ΝΔ
Debate on Public Debt. An event organised by GUE/NGL in Brussels, Belgium on Mar. 7, 2017 / (GUE/NGL) 7 , 2017 Alexandros Michailidis / SOOC

«Η off shore της κ. Μητσοτάκη, εξηγεί την αφωνία της ΝΔ για την μεγα-φοροδιαφυγή των υπερ-πλουσίων που αποκάλυψαν τα paradise papers» έγραψε ο Δ. Παπαδημούλης στο twitter

« Η off shore της κ. Μητσοτάκη, εξηγεί την αφωνία της ΝΔ για τη μεγα-φοροδιαφυγή των υπερ-πλουσίων που αποκάλυψαν τα paradise papers» τονίζει ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, με ανάρτηση του στο twitter.

«Λέξη δεν έχει πει η ΝΔ για την μεγα-φοροδιαφυγή των υπερ-πλουσίων που αποκάλυψαν τα paradise papers. Κι ας την πληρώνει το 99,99% των πολιτών με φόρους κ συρρίκνωση του κοινωνικού κράτους. Η off shore της κ Μητσοτάκη, εξηγεί την αφωνία. Και ό,τι είναι νόμιμο, δεν είναι κ ηθικό…» γράφει ο κ. Παπαδημούλης.

Η διεθνής δημοσιογραφική έρευνα για τα Paradise Papers

Ενάμιση χρόνο μετά τη δημοσίευση των Panama Papers, μια νέα διαρροή, τα Paradise Papers, από δύο εταιρείες παροχής υπηρεσιών offshore, καθώς και από 19 εταιρικά μητρώα, ρίχνει φως στον μυστικό κόσμο των υπεράκτιων οικονομικών κέντρων της υφηλίου.Τα έγγραφα ελήφθησαν από τη γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung, η οποία μοιράστηκε τα στοιχεία με τη Διεθνή Σύμπραξη Ερευνητών Δημοσιογράφων (ICIJ) και ένα δίκτυο περισσότερων από 380 δημοσιογράφων σε 67 χώρες. Στην Ελλάδα οι έρευνες δημοσιεύονται αποκλειστικά από την 24 MEDIA και την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ, που είχαν πρόσβαση στα δεδομένα της διαρροής.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ‘ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ’:

Η Proton, η Πειραιώς και οι «ορφανές» offshore
Οι ελληνικές «σημειώσεις» στις λίστες της φοροαποφυγής
Η κερδοφόρος υπεράκτια ιστορία της Apple
Νήσος του Μαν: Ένα «πάρκινγκ» φοροαποφυγής για τζετ και γιοτ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα