Παπαδημούλης: “Η θέση του Μ. Γλέζου είναι δίπλα κι όχι απέναντι στον Αλ.Τσίπρα”

Παπαδημούλης: “Η θέση του Μ. Γλέζου είναι δίπλα κι όχι απέναντι στον Αλ.Τσίπρα”

Τι δήλωσε ο Δημήτρης Παπαδημούλης για τον Μανώλη Γλέζο και τη διάλυση των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ. Συνεχίζεται το Συνέδριο

Μιλώντας σήμερα στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ (Δ. Οικονόμου), σχετικά με τις δηλώσεις του Μανώλη Γλέζου στο πλαίσιο του Συνεδρίου, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Δημήτρης Παπαδημούλης, τόνισε ότι η θέση του Μ. Γλέζου είναι δίπλα και όχι απέναντι στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.

Χαρακτηριστικά είπε: 

“Ο Γλέζος είναι σύμβολο και κόσμημα όχι μόνο για την παράταξή μας αλλά για όλη την Ελλάδα, είναι μια ιστορία γνήσιου και σύγχρονου πατριωτισμού στην πράξη κι όχι στα λόγια. Από εκεί και πέρα, και μολονότι διαφωνώ με την άποψή του, στα θέματα αυτά θα δώσουμε λύση με δημοκρατία, συντροφικότητα και κοινή λογική.

Όσοι θέλουν, και είναι οι περισσότεροι, να συγκροτηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ σε ένα ενιαίο, δημοκρατικό κόμμα της Αριστεράς, θα προχωρήσουν, αλλά όσοι θέλουν να διατηρήσουν την αυτονομία τους, μπορούν να το κάνουν κι έχουν κάθε δικαίωμα, γιατί κανένας δεν μπορεί να τους υποχρεώσει για το αντίθετο.

Ακόμη και σ΄ αυτήν την περίπτωση, εμείς οφείλουμε να βρούμε το δρόμο της στενής συντροφικής και συναγωνιστικής συνεργασίας. Κι αυτό θα κάνουμε στην πράξη, γιατί αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν. Η θέση του Μανώλη Γλέζου είναι δίπλα κι όχι απέναντι στον Αλ.Τσίπρα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα