Παπαδημούλης: Κόμμα του 40% η του 4%; Τσίπρας η Λαφαζάνης;

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο Μέγαρο Μαξίμου στην συνάντηση με το προεδρείο της Ευρωομάδας της Αριστεράς GUE/NGL την τρίτη 2 Ιουνίου 2015. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος GUE/NGL Gabriele Zimmer,  οι αντιπρόεδροι  GUE/NGL Neoklis Sylikiotis και Malin Bjork, η γενική γραμματέας Maria D' Alimonte  και ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης.
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο Μέγαρο Μαξίμου στην συνάντηση με το προεδρείο της Ευρωομάδας της Αριστεράς GUE/NGL την τρίτη 2 Ιουνίου 2015. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος GUE/NGL Gabriele Zimmer, οι αντιπρόεδροι GUE/NGL Neoklis Sylikiotis και Malin Bjork, η γενική γραμματέας Maria D' Alimonte και ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα τάχθηκε για μία ακόμα φορά ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης

Υπέρ του Αλέξη Τσίπρα και κατά του Παναγιώτη Λαφαζάνη τάσσεται με νέα ανάρτησή του στο twitter o Δημήτρης Παπαδημούλης την επομένη της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικότερα, έγραψε: "Συνέδριο: Ενιαίο, δημοκρατικό κόμμα ή ομοσπονδία καπετανάτων; Ευρώ η Δραχμή; Κόμμα του 40% ή του 4; Τσίπρας η Λαφαζάνης; Ενότητα η διάσπαση;".

 

SHARE: