Παπαδημούλης: Οι ΑΝΕΛ απαλλάχθηκαν από έναν ήδη φευγάτο

Ο αντiπρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης
Ο αντiπρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης

Σήμερα στις Πρέσπες θα πέσουν οι υπογραφές σε μια ιστορική συμφωνία πολλαπλά ωφέλιμη για την Ελλάδα κ ιδίως την Βόρεια Ελλάδα, σχολίασες για το θέμα του ονοματολογικού ο αντιπρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου

"Σήμερα στις Πρέσπες θα πέσουν όχι κεφάλια, αλλά οι υπογραφές σε μια ιστορική συμφωνία πολλαπλά ωφέλιμη για την Ελλάδα κ ιδίως την Βόρεια Ελλάδα και την Μακεδονία μας", αναφέρει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, και Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης, στον λογαριασμό του στο Twitter. "Σε λίγες ημέρες έρχεται κ το πακέτο εξόδου απ τα Μνημόνια με νέα μέτρα ελάφρυνσης του χρέους. Προχωρούμε μπροστά" προσθέτει.

Σε επόμενη ανάρτηση αποτιμά τις χτεσινές εξελίξεις στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης και ψηφοφορίας επί της πρότασης δυσπιστίας της ΝΔ εναντίον της κυβέρνησης, αναφέροντας ότι "ήταν ένα ακόμη αυτογκόλ της ΝΔ". Όπως επισημαίνει, η πρόταση μομφής "ανέδειξε τα θετικά της συμφωνίας, επαναβεβαίωσε την κυβερνητική σταθερότητα, ενίσχυσε την συσπείρωση του ΣΥΡΙΖΑ".

Σχετικά με τη διαφοροποίηση του βουλευτή Δημήτρη Καμμένου, κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, και την μετέπειτα διαγραφή του από την ΚΟ των ΑΝΕΛ, ο κ. Παπαδημούλης λέει ότι η πρόταση μομφής "διευκόλυνε τους ΑΝΕΛ να απαλλαγούν από ένα ήδη φευγάτο".

Πηγή: 

ΑΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ανεξάρτητοι Έλληνες, ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Σκοπιανό

ADVERTISING

SHARE: