Παπαδημούλης: Υπάρχει αντι-ΣΥΡΙΖΑ υστερία, επενδύουν στο διχασμό

Παπαδημούλης: Υπάρχει αντι-ΣΥΡΙΖΑ υστερία, επενδύουν στο διχασμό
Ο Δημήτρης Παπαδημούλης σε ευρωπαϊκό συνέδριο για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης Eurokinissi

Τη δική του άποψη κατέθεσε ο Δημήτρης Παπαδημούλης για το σάλο που προέκυψε για την επανεκλογή του στην αντιπροεδρία του Ευρωκοινοβουλίου. Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία.

Ευθύνες σε Νέα Δημοκρατία και σε μίντια επέρριψε ο Δημήτρης Παπαδημούλης σχετικά με το σάλο που προέκυψε για την επανεκλογή του στην Αντιπροεδρία του Ευρω-κοινοβουλίου.

Μιλώντας στον News 24/7 στους 88,6 αναφέρθηκε σε ακραίους γαλάζιους κύκλους αλλά και μιντιακούς, μίλησε για αντι-ΣΥΡΙΖΑ υστερία και εκτίμησε ότι βαθύτερη επιδίωξη ήταν να κοπεί κάθε γέφυρα επικοινωνίας που επιβάλλεται -όπως είπε- να έχει ο ΣΥΡΙΖΑ και η Νέα Δημοκρατία γιατί ορισμένοι επενδύουν στο διχασμό.

“Με ξάφνιασε δυσάρεστα ότι 2 βδομάδες μετά την εκλογή μου επιχειρήθηκε να δημιουργηθεί σάλος εναντίον των 150 κεντροδεξιών που με ψήφισαν και όσων Ελλήνων ήταν μέσα σε αυτούς” είπε χαρακτηριστικά.

“Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν θα κριθεί εκ του αποτελέσματος” είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε ότι “θα αποδειχτεί λιγότερη κακή επιλογή από την επιλογή Βέμπερ αλλα λιγότερη θετική για την Ελλάδα από την επιλογή του Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ.

Χαρακτήρισε γερή υποθήκη το 32% που πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση για λευκή επιταγή και υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει διαφορετική αντιπολίτευση από αυτή που έκανε στο παρελθόν και γιατί πλέον η χώρα έχει βγει από τα μνημόνια και γιατί το κόμμα έχει ωριμάσει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version