Παπαδόπουλος για το “φουκαράς” του Καμμένου: Αυτά είναι τα “ρουσφέτια” που του ζήτησα

Παπαδόπουλος για το “φουκαράς” του Καμμένου: Αυτά είναι τα “ρουσφέτια” που του ζήτησα
Ο βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος Eurokinissi

"Υπήρχε από τις προγραμματικές δηλώσεις τις κυβέρνησης η πρόθεση λύσης του Μακεδονικού στη βάση σύνθετης ονομασίας" δηλώνει μεταξύ των άλλων ο βουλευτής Τρικάλων

Στον Πάνο Καμμένο που τον κατήγγειλε ότι του ασκεί κριτική επειδή δεν του έκανε τα ρουσφέτια που ζήτησε απάντησε ο βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος μιλώντας στον News 24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας” των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.

“Τα ζητήματα που είχαμε θέσει οι βουλευτές Τρικάλων είναι η μετονομασία του στρατοπέδου στρατηγού Καβράκου και ένα άλλο στρατόπεδο να γίνει ιστορικό μουσείο. Αυτά είναι τα ρουσφέτια. Προφανώς τον ενόχλησε ότι η κριτική σχετικά με τη στάση του στις ΗΠΑ και τη διαφοροποίησή του σε κεντρικά ζητήματα εξωτερικής πολιτικής” εξήγησε.

“Ο πρωθυπουργός τον Δεκέμβριο θα πάει στη Μόσχα. Αλλά υπάρχει και το ζήτημα της εναντίωσης στη Συμφωνία των Πρεσπών, ενώ υπήρχε από τις προγραμματικές δηλώσεις τις κυβέρνησης η πρόθεση λύσης του Μακεδονικού στη βάση σύνθετης ονομασίας. Ενοχλήθηκε όταν είπα ότι θα έπρεπε να ζητήσει να μην είναι σε ένα όσο ευαίσθητο υπουργείο” συνέχισε ο κ. Παπαδόπουλος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα