Παπακώστα για σποτ από το “Ποτάμι”: Τσίπρας και Θεοδωράκης θυμήθηκαν τις γυναίκες με λάθος τρόπο

Παπακώστα για σποτ από το “Ποτάμι”: Τσίπρας και Θεοδωράκης θυμήθηκαν τις γυναίκες με λάθος τρόπο

Για τα σεξιστικά υπονοούμενα και το κακόγουστο σποτ της παράταξης "Το Ποτάμι" μίλησε η Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας, Νεολαίας & Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, Βουλευτής Β’ Αθήνας, Κατερίνα Παπακώστα- Σιδηροπούλου

Η Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας, Νεολαίας & Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, Βουλευτής Β’ Αθήνας, Κατερίνα Παπακώστα- Σιδηροπούλου, με αφορμή τα προεκλογικά σποτ από το ‘’Ποτάμι’’ που είδαν το φως της δημοσιότητας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Την ώρα που οι βουλευτές εντός και εκτός κοινοβουλίου, αλλά και ολόκληρη η Ευρώπη, δίνουμε μάχες για την εξάλειψη των διακρίσεων λόγω φύλου, ο – κατά δήλωσή του – εκφραστής του νέου, κ. Σταύρος Θεοδωράκης επέλεξε ένα προεκλογικό βίντεο άκρως σεξιστικό, με κακόγουστα υπονοούμενα για τη σεξουαλική πράξη και τη γυναίκα.

Ο κ. Θεοδωράκης, δυστυχώς, διολισθαίνει και αναπαράγει το κακό προηγούμενο του κ. Τσίπρα, ο οποίος, επίσης, επέλεξε μια άκρως υποτιμητική για τη γυναίκα ευρωπαϊκή προεκλογική καμπάνια. Λυπούμαι, αλλά φαίνεται πως, τόσο ο κ. Τσίπρας, όσο και ο κ. Θεοδωράκης ‘’θυμήθηκαν’’ τις γυναίκες, αλλά με τον λάθος τρόπο”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα