Παπακώστα: Η κοινωνική ατζέντα της ΝΔ συνετρίβη με γδούπο

Η ανεξάρτητη βουλευτής Κατερίνα Παπακώστα
Η ανεξάρτητη βουλευτής Κατερίνα Παπακώστα EUROKINISSI

Επίθεση της ανεξάρτητης βουλευτού στην ηγεσία της ΝΔ μετά τις πρόσφατες δηλώσεις στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης

"Πυρά" εξαπέλυσε η μέχρι πρότινος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Παπακώστα στην ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αφορμή για την επίθεση αυτή της κ. Παπακώστα στάθηκαν οι πρόσφατες δηλώσεις του βουλευτή Λακωνίας της Νέας Δημοκρατίας που ζήτησε από Ρομά να μην το ψηφίζουν, εκείνες του αναπλ. Τομεάρχη Υγείας του κόμματος, Ιάσωνα Φωτήλα, σχετικά με την αναπηρία του υποδιοικητή του Ευαγγελισμού, που προκάλεσε και την αντίδραση της ΕΣΑμεΑ, αλλά και αποστροφή του ίδιου του Κ. Μητσοτάκη, ο οποίος από το βήμα της βουλής και απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό έκανε λόγο για "χιλιο ειπωμένα επιχειρήματα ώστε να προκαλέσετε -με «αυτιστικό» τρόπο- την ίδια αντίδραση της Κοινοβουλευτικής σας Ομάδας".

Σε αναρτήσεις της στο Twitter, η κ. Παπακώστα χρησιμοποιεί την φράση "Η διαφορά ενός ικανού από έναν ανίκανο αντικατοπτρίζεται στο περιβάλλον τους", αναφερόμενη στον Κ. Μητσοτάκη. Η βουλευτής, μάλιστα, κάνει λόγο για "ντροπιαστική, τρις, φραστική επίθεση σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες Ρομά, αυτιστικούς και ΑμεΑ" και τονίζει πως "Η κοινωνική ατζέντα στην ΝΔ ήταν, κάποτε, ψηλά στις προτεραιότητές της. Την τελευταία εβδομάδα συνετρίβη με γδούπο".

ADVERTISING

SHARE: