Παπανδρέου: “Απόλυτη εμπιστοσύνη στην πυροσβεστική”

Παπανδρέου: “Απόλυτη εμπιστοσύνη στην πυροσβεστική”
Γιωργου Παπανδρεου στο Συντονιστικό Επιχειρησιακό Κέντρο του Πυροσβεστικού Σώματος στο Χαλάνδρι (ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΙΛΗΣ--ΓΡΑΦ. ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ -//EUROKINISSI) Eurokinissi

Έκτακτη επίσκεψη στο επιχειρησιακό κέντρο του Πυροσβεστικού Σώματος πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στις ικανότητες των πυροσβεστών

Το συντονιστικό και επιχειρησιακό κέντρο του Πυροσβεστικού Σώματος επισκέφθηκε εκτάκτως το μεσημέρι της Παρασκευής ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, προκειμένου να ενημερωθεί για τις πυρκαγιές που βρίσκονται σε εξέλιξη ανά την επικράτεια, καθώς και για τις επιχειρήσεις κατάσβεσης που πραγματοποιούν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής.

Τον πρωθυπουργό υποδέχθηκαν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής, ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξης Γρηγόρης Τασούλας και ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Θεόδωρος Μπούφης.

Ο κ. Παπανδρέου ενημερώθηκε για την κατάσταση στα πύρινα μέτωπα που βρίσκονται σε εξέλιξη κατά τη διάρκεια των τελευταίων 24ώρων, καθώς και για τις επιχειρήσεις των επίγειων και εναέριων δυνάμεων, της πυροσβεστικής υπηρεσίας, από τον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος αντιστράτηγο Στυλιανό Στεφανίδη και από τον διοικητή του συντονιστικού επιχειρησιακού κέντρου υποστράτηγο Κωνσταντίνο Πετρόπουλο.

Επίσης, ενημερώθηκε για την υποδοχή των ευρωπαϊκών πυροσβεστικών δυνάμεων, που έχουν δεχθεί το αίτημα της χώρας μας για συνδρομή στα πύρινα μέτωπα, την ετοιμότητα και τη διάθεσή τους στους τόπους των επιχειρήσεων.

Ο πρωθυπουργός, για άλλη μια φορά, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στις ικανότητες όλων των πυροσβεστών, που επιχειρούν ακατάπαυστα, στα μέτωπα των πυρκαγιών, σε ολόκληρη τη χώρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα