Παπανδρέου: “Έχουμε χρέος απέναντι στη χώρα”

Παπανδρέου: “Έχουμε χρέος απέναντι στη χώρα”
23-5-12011-ΑΘΗΝΑ-Υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου (φωτογραφία) συνεδριάζει σήμερα το υπουργικό συμβούλιο με αντικείμενο το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής και τις αποκρατικοποιήσεις.(EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Δεν επιτρέπονται πισωγυρίσματα στη μάχη για τη σωτηρία της χώρας επισήμανε ο Γιώργος Παπανδρέου. Σημείωσε ότι η λιγοψυχία δεν συγχωρείται

Μιλώντας στο υπουργικό συμβούλιο, όπου πρόκειται να ληφθούν καίριες αποφάσεις για το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων και το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, επισήμανε ότι απετράπη ο κίνδυνος της χρεοκοπίας.

Επισήμανε ωστόσο ότι η μάχη για τη σωτηρία της χώρας συνεχίζεται χωρίς πισωγυρίσματα, τονίζοντας ότι στην υπηρέτηση αυτού του πατριωτικού καθήκοντος δεν συγχωρείται λιγοψυχία.

Με τις αποφάσεις μας και τις θυσίες του ελληνικού λαού πέρυσι, όπως σημείωσε, αποφύγαμε τη χρεοκοπία.

Προσέθεσε μάλιστα ότι όπως και πριν από ένα χρόνο, έτσι και τώρα παίρνουμε τις αποφάσεις που χρειάζονται για να αποφύγουμε οριστικά τον κίνδυνο και να αλλάξουμε οριστικά τη χώρα.

Σημειώνοντας ότι αποτρέψαμε τον κίνδυνο χρεοκοπίας της χώρας, υπογράμμισε ότι βάλαμε τη χώρα σε τροχιά νοικοκυρέματος και ανάπτυξης και δεν μας επιτρέπεται κανένα πισωγύρισμα.

Έχουμε χρέος, τόνισε, απέναντι στη χώρα και στον ελληνικό λαό, να διασφαλίσουμε τη μελλοντική μας πορεία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα