Παππάς για Καλογρίτσα: Αποδεικνύεται ότι η διαδικασία είχε δικλείδες ασφαλείας

Παππάς για Καλογρίτσα: Αποδεικνύεται ότι η διαδικασία είχε δικλείδες ασφαλείας
Discussion and vote about TV permits on the plenary of the parliament, in Athens, on Feb. 11, 2016 / , 11 , 2016 Nikos Libertas / SOOC

Τι δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, μετά την απόρριψη του αιτήματος Καλογρίτσα για παράταση 48 ωρών στην κατάθεση της πρώτης δόσης για την τηλεοπτική άδεια

“Προβλέψαμε όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και την ακύρωση κάποιου υπερθεματιστή, η διαδικασία θα συνεχιστεί κανονικά”, δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, σχολιάζοντας την απόρριψη του αιτήματος του κ. Καλογρίτσα για 48ωρη παράταση, ώστε να καταθέσει την πρώτη από τις τρεις δόσεις για την τηλεοπτική άδεια.

Μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1, ο υπουργός δήλωσε: “Αποδεικνύεται ότι έχουμε διοργανώσει ότι μια διαδικασία που έχει δικλείδες ασφαλείας σε όλα τα επίπεδα”.

Σχετικά με την στάση της αντιπολίτευσης ο υπουργός Επικρατείας σχολίασε:

“Συνεχώς σκάνε οι αντιπολιτευτικές βόμβες που προσπαθεί να βάλει στα θεμέλια των τηλεοπτικών αδειών. Με τέτοιο τρόπο πολιτεύεται η Νέα Δημοκρατία. Ο κόσμος έχει καταλάβει ότι τα δελτία ειδήσεων δεν είναι δελτία ενημέρωσης αλλά δελτία υπεράσπισης των συμφερόντων του κάθε ιδιοκτήτη”.

Την πρώτη δόση κατέβαλε νωρίτερα σήμερα ο όμιλος ΑΝΤ1. Το ποσό που αντιστοιχεί στην πρώτη δόση και κατέβαλε το σχήμα Κυριακού, ανέρχεται στα 25.300.000 ευρώ.

Την προηγούμενη εβδομάδα κατέθεσαν την πρώτη δόση οι εταιρείες

– Ειδήσεις Ντοτ Κομ, Ανώνυμη ραδιοτηλεοπτική και εμπορική εταιρεία παροχής πληροφοριών και ενημέρωσης (ΣΚΑΙ ΑΕ) του Γιάννη Αλαφούζου, καταβάλλοντας το ποσό των 14.533.333,34 ευρώ.

– Alter Ego, Επιχείρηση Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης Ανώνυμος Εταιρεία (ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ Μ.Μ.Ε. Α.Ε.) του Βαγγέλη Μαρινάκη, καταβάλλοντας ποσό 26.633.333,34 ευρώ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα