Παππάς: Η Ελλάδα μπορεί να γίνει κόμβος εμπορίου και τηλεπικοινωνιών

Παππάς: Η Ελλάδα μπορεί να γίνει κόμβος εμπορίου και τηλεπικοινωνιών
Swearing-in ceremony of the reshuffled cabinet, Presidential Mansion, Athens, Greece on November 5, 2016. / , , , 5 2016. Menelaos Myrillas / SOOC

Τι δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, κατά την τελετή παράδοσης από τον Χρήστο Σπίρτζη. Βολές κατά των προηγούμενων κυβερνήσεων για τη μη αξιοποίηση της γεωγραφικής θέσης της Ελλάδας

Ο τομέας των επικοινωνιών μπορεί να γίνει η ατμομηχανή της ανάπτυξης, υπογράμμισε ο Νίκος Παππάς, παραλαμβάνοντας από τον Χρήστο Σπίρτζη.

“Οι προηγούμενες κυβερνήσεις αμέλησαν, να αφοσιωθούν, στο να αξιοποιήσει η χώρα το συγκριτικό της πλεονέκτημα, τη γεωγραφική της θέση και το αξιοθαύμαστο ανθρώπινο δυναμικό”, είπε ο νέος υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.

“Η Ελλάδα μπορεί να γίνει κόμβος εμπορίου και τηλεπικοινωνιών”, τόνισε και συμπλήρωσε “είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τη μάχη. Νομίζω ότι μπορεί να δοθεί μια καινούργια πνοή, το νέο μοντέλο ανάπτυξης για την Ελλάδα. Να μπει η χώρα στο κύμα της τεχνολογικής επανάστασης”, σημείωσε ο Νίκος Παππάς.

(Φωτογραφία: Sooc.gr)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα