Παππάς: Η ευθύνη για το επιτελικό μπάχαλο ανήκει στον κ. Μητσοτάκη

Παππάς: Η ευθύνη για το επιτελικό μπάχαλο ανήκει στον κ. Μητσοτάκη
Νίκος Παππάς INTIME NEWS

"Βρίσκεστε αντιμέτωποι με τη μομφή της κοινωνίας", δήλωσε στην ομιλία του κατά τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας ο Νίκος Παππάς εξαπολύοντας επίθεση κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

“Η αντίστροφη μέτρηση για την κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει ξεκινήσει”, τόνισε στην ομιλία του κατά τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκος Παππάς.

“Στην τελευταία ΔΕΘ ο κ. Μητσοτάκης παραδέχθηκε ότι από την απλή αναλογική δεν μπορεί να σχηματίσει κυβέρνηση. Κυβέρνηση θα σχηματίσουν οι ισχυροποιημένες από την ψήφο του λαού προοδευτικές δυνάμεις, οι οποίες θα δώσουν στη χώρα μία κυβέρνηση μακράς διαρκείας με προοδευτικό πρόσημο”, είπε ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

“Βρίσκεστε αντιμέτωποι με τη μομφή της κοινωνίας. Αυτή φέραμε στο κοινοβούλιο και επί αυτής θα απολογηθείτε”, είπε ο κ. Παππάς.

Σημείωσε επίσης ότι “η κοινωνία απαιτεί να φύγει αυτή η κυβέρνηση. Και να φύγει με εκλογές”, ενώ ζήτησε από το ΚΙΝΑΛ να διασαφηνίσει τη θέση του. “Πως μπορεί να προκύψει μια σοσιαλδημοκρατικού τύπου, όπως λέτε, ή μια προοδευτική κυβέρνηση; Από αυτή τη σύνθεση της Βουλής; Πως βλέπετε τον δικό σας ρόλο σε μια ενδεχόμενη άλλη κυβέρνηση; [..] Όσοι πιστεύουν ότι αυτή η Βουλή μπορεί να παράξει λύση παρένθετης κυβέρνησης με τεχνοκράτη πρωθυπουργό, θα μας βρουν απέναντι. Γιατί αυτή θα είναι μία λύση που θα έχει ως θεμέλιο τη συνέχιση της πολιτικής Μητσοτάκη”, τόνισε ο κ. Παππάς.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα