Παππάς: Οι τράπεζες θα ανοίξουν όταν έχουμε συμφωνία

Συνέχιση της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής, επί του σχεδίου νόμου "Ρυθμίσεις θεμάτων Δημόσιου Ραδιοτηλεοπτικού Φορέα, Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση Ανώνυμη Εταιρεία και τροποποίηση του άρθρου 48 του κ.ν. 2190/1920 και άλλες διατάξεις" την Τρίτη 28 Απριλίου 2015.
Συνέχιση της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής, επί του σχεδίου νόμου "Ρυθμίσεις θεμάτων Δημόσιου Ραδιοτηλεοπτικού Φορέα, Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση Ανώνυμη Εταιρεία και τροποποίηση του άρθρου 48 του κ.ν. 2190/1920 και άλλες διατάξεις" την Τρίτη 28 Απριλίου 2015. EUROKINISSI

Ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς είναι αισιόδοξος ότι η Κυβέρνηση θα επιτύχει συμφωνία με τους πιστωτές, αμέσως μετά το δημοψήφισμα της Κυριακής. Ας ελπίσουμε ότι θα επιβεβαιωθεί, διότι οι τράπεζες δεν πρόκειται να ανοίξουν χωρίς συμφωνίας, όπως δήλωσε ρητά ο ίδιος

Οι ελληνικές τράπεζες θα ξανανοίξουν, όταν η χώρα φθάσει σε συμφωνία με τους διεθνείς δανειστές της, κάτι που θα μπορούσε να γίνει αμέσως μετά το δημοψήφισμα της Κυριακής, δήλωσε την Πέμπτη ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.

"Οι τράπεζες θα ξανανοίξουν μόλις επιτύχουμε μία συμφωνία" είπε, προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση "δεν θα εξετάσει ποτέ" ένα κούρεμα στις καταθέσεις.

Πρόσθεσε ακόμη ότι "θα υπάρξει συμφωνία ανεξάρτητα από το δημοψήφισμα", σύμφωνα με το Reuters.

SHARE:

24Media Network