Παππάς: Το 2016 δεν είναι 1965

Παππάς: Το 2016 δεν είναι 1965

Προέβλεψε ότι θα καούν στο ζέσταμα όσοι αναμένουν πτώση της κυβέρνησης. Έμμεση αναφορά σε εκδότες. Χαρακτήρισε τη ΝΔ κόμμα "δύο ή τριών πολιτικών οικογενειών"

Μήνυμα σε όσους προβλέπουν πτώση της κυβέρνησης έστειλε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς ξεκαθαρίζοντας ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να συμβάλλουν σε ανατροπή της κυβέρνησης, όπως συνέβη το 1965.

“Το 2016 δεν είναι 1965. Μην βιάζεστε!” τόνισε ο κ. Παππάς σχολιάζοντας αναφορά της βουλευτού της ΝΔ Κατερίνας Παπακώστα η οποία προέβλεψε ότι η ΝΔ θα επιστρέψει πολύ γρήγορα στην εξουσία. Ο κ. Παππάς υπογράμμισε, μάλιστα, ότι η αναφορά του για το 1965 δεν απευθύνεται μόνο στην αίθουσα της Βουλής αλλά και έξω από αυτή στρεφόμενος ουσιαστικά σε εκδοτικά συγκροτήματα.

Ο υπουργός Επικρατείας εξαπέλυσε, όμως, και σφοδρή επίθεση στη ΝΔ που κατηγόρησε την κυβέρνηση για εγκαθίδρυση “άτεγκτου κομματικού κράτους” υποστηρίζοντας ότι θα είναι πολύ πιο προσεκτικό ένα κόμμα που η ιστορία του ταυτίζεται με την πολιτική ιστορία “δύο ή τριών οικογενειών”.

Ο κ. Παππάς επιτέθηκε και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την απουσία του από τη χθεσινή ψηφοφορία του νομοσχεδίου για τη Δημόσια Διοίκηση στη Βουλή αλλά και για το γεγονός ότι το κόμμα του καταψήφισε τις προωθούμενες αλλαγές.

πηγή φωτογραφίας: intime

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα