Παραιτήθηκε ο Χάρης Θεοχάρης από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού

Παραιτήθηκε ο Χάρης Θεοχάρης από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού

Επιστολή με την οποία γνωστοποιεί την απόφασή του να παραιτηθεί από τη θέση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του Ποταμιού έστειλε στον Σταύρο Θεοδωράκη ο Χάρης Θεοχάρης

Παραιτήθηκε ο Χάρης Θεοχάρης από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού. Με επιστολή του το γνωστοποίησε στον Σταύρο Θεοδωράκη.

Ο πρώην γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων ξεκαθάρισε, ωστόσο, ότι εξακολουθεί να παραμένει βουλευτής του κόμματος.

Στην τοποθέτησή του ο κ. Θεοχάρης στο συνέδριο είχε πει:

«Τιμούμε τον Στ. Θεοδωράκη για το κάλεσμα και την γενναιότητα να ιδρύσει το Ποτάμι. Σήμερα όμως υπάρχουν τρία Ποτάμια. Το ένα το μεγάλο Ποτάμι είναι αυτοί που μας άφησαν. Το ποτάμι της Ελπίδας που διαψεύστηκε. Το δεύτερο το μεσαίο των εθελοντών της καθημερινής προσπάθειας. Το τρίτο είναι το μικρό ποτάμι της Σεβαστουπόλεως που δεν αφουγκράζεται την κοινωνία».

Με απόφασή του ο Σταύρος Θεοδωράκης όρισε ως νέο κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο μαζί με τον Σπύρο Δανέλλη, τον βουλευτή Γιώργο Αμυρά.

Αναλυτικά η επιστολή

“Φίλε Σταύρο,

Κατ’ αρχάς θα ήθελα να σε συγχαρώ για την επανεκλογή σου ως επικεφαλής του Ποταμιού.

Στο πρόσφατο συνέδριο εξέθεσα με καθαρότητα, ειλικρίνεια και εντιμότητα τις ενστάσεις μου για την στρατηγική αλλά και την πολιτική κατεύθυνση του κινήματος.

Ένιωσα το βάρος της ευθύνης το βράδυ του Σαββάτου καθώς οι σύνεδροι επιδοκίμασαν τις θέσεις μου και πολλοί από αυτούς μοιράστηκαν μαζί μου τους προβληματισμούς τους.

Δεν είδα, δυστυχώς, στο συνέδριο να παίρνονται αποφάσεις για την ουσιαστική αναγέννηση και επανίδρυση του Ποταμιού.

Με δεδομένες τις σημαντικές διαφοροποιήσεις μου, θεωρώ εντιμότερη στάση, να παραιτηθώ από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, ώστε να σου επιτρέψω να επιλέξεις κάποιον με απόψεις που απηχούν τις δικές σου θέσεις.

Ελπίζω πάντα πως, με την ανανεωμένη σου εντολή, θα πάρεις τις αναγκαίες πρωτοβουλίες για να αλλάξεις την μοίρα του κινήματος πριν να είναι πολύ αργά.

Με την ελπίδα αυτή, αλλά και την πίστη για την αναγκαιότητα του Ποταμιού παραμένω Βουλευτής του.

Με εκτίμηση

Χάρης Θεοχάρης”.

Πώς σχολιάζουν στο Ποτάμι την παραίτηση του Χάρη Θεοχάρη

Αναμενόμενη εξέλιξη θεωρούν στο Ποτάμι την αντικατάσταση του Χάρη Θεοχάρη από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, από την οποία παραιτήθηκε. «Ετσι κι αλλιώς, μετά το συνέδριο θα άλλαζαν οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι» σχολίασαν από τη Σεβαστουπόλεως, ανεξάρτητα από την επιλογή του βουλευτή του Ποταμιού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα