Παραιτήθηκε ο Διομήδης Σπινέλλης

Στιγμιότυπο απο την συνέντευξη που έδωσε ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου,για την έναρξη του διαλόγου για το νέο Φορολογικό σύστημα.Στην φωτογραφία ο Γ.Γ Πληροφοριακών συστημάτων Διομήδης Σπινέλλης  ,Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Στιγμιότυπο απο την συνέντευξη που έδωσε ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου,για την έναρξη του διαλόγου για το νέο Φορολογικό σύστημα.Στην φωτογραφία ο Γ.Γ Πληροφοριακών συστημάτων Διομήδης Σπινέλλης ,Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Τίτλοι τέλους για τον επικεφαλής της υπηρεσίας πληροφοριακών συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών, Δ. Σπινέλλη. Οι λόγοι της παραίτησης

Την παραίτησή του υπέβαλε ο γενικός γραμματέας πληροφοριακών συστημάτων Διομήδης Σπινέλλης.

Ο Σπινέλλης είχε τοποθετηθεί στη συγκεκριμένη θέση από τον προηγούμενο υπουργό οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου και διατηρήθηκε στο ίδιο πόστο από τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Από το υπουργείου Οικονομικών έχει ζητηθεί από τον Δ. Σπινέλλη να παραμείνει στη θέση του μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του.

Ο Διομήδης Σπινέλλης θεωρείται υπεύθυνος για τα προβλήματα (και κυρίως τη μη επίλυση τους), που υπήρξαν στη λειτουργία του TAXIS και του TAXISNET, καθ’ όλη τη διάρκεια της φετινής χρονιάς και τα οποία οδήγησαν σε σημαντικές καθυστερήσεις στην είσπραξη εσόδων.

SHARE:

24Media Network