Παράταση της προστασίας πρώτης κατοικίας για τρεις μήνες

Γενική εικόνα ακίνητα
Γενική εικόνα ακίνητα EUROKINISSI

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε την παράταση της προστασίας της πρώτης κατοικίας. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει ένα νέο πρόγραμμα γέφυρα. Τι θα προβλέπει.

Την παράταση της προστασίας της πρώτης κατοικίας για τρεις μήνες ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης.

Μιλώντας από το βήμα από της βουλής ο Πρωθυπουργός γνωστοποίησε ότι το υφιστάμενος καθεστώς προστασίας που λήγει τυπικά σήμερα παρατείνεται μέχρι τέλος Ιουλίου.

Ο κ. Μητσοτάκης πρόσθεσε ότι αμέσως μετά θα ακολουθήσει ένα νέο πρόγραμμα γέφυρα που θα προβλέπει την επιδότηση των δανειοληπτών από το κράτος και το οποίο θα έχει τριπλάσια περίμετρο προστασίας από το υφιστάμενο. Μάλιστα διευκρίνισε ότι με το νέο πρόγραμμα προστασίας θα προβλέπεται για πρώτη φορά η επιβράβευση και των συνεπών δανειοληπτών.

Στόχος όπως είπε ο Πρωθυπουργός είναι να αποτραπεί η δημιουργία μιας νέας γενιάς κόκκινων δανείων ενώ το συγκεκριμένο πρόγραμμα επιδότησης των δανειοληπτών θα το αναλύσει το απόγευμα σε συνέντευξη τύπου ο υπουργός Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πρώτη Κατοικία, Κυριάκος Μητσοτάκης, Ακίνητα
SHARE:

24Media Network