ΠΑΣΟΚ για Κατρούγκαλο: Έκανε την αντιμνημονιακή δημαγωγία προσοδοφόρο επάγγελμα

ΠΑΣΟΚ για Κατρούγκαλο: Έκανε την αντιμνημονιακή δημαγωγία προσοδοφόρο επάγγελμα
Συνεδρίαση Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, υπό την προεδρία του Προέδρου Ευάγγελου Βενιζέλου, Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) Eurokinissi

Επίθεση του ΠΑΣΟΚ στον υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης μετά τα δημοσιεύματα περί εργολαβικής αμοιβής για την δικηγορική εταιρεία του

Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με τις αποκαλύψεις για τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κ. Κατρούγκαλο, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Δεν του έφθανε το ότι οικοδόμησε  την πολιτική του καριέρα στην ωμή αντιμνημονιακή δημαγωγία παίζοντας με την υπόσταση της χώρας, χωρίς ίχνος επιστημονικής συστολής. Την έκανε και προσοδοφόρο επάγγελμα. Και τώρα ανέλαβε στην κυβέρνηση το χαρτοφυλάκιο που του επιτρέπει να ικανοποιήσει τους πελάτες του. Χωρίς να δηλώσει τουλάχιστον κώλυμα στην διαχείριση των υποθέσεων που χειρίστηκε ως δικηγόρος, με ενεργό προσδοκία εργολαβικής αμοιβής για την δικηγορική εταιρεία του!

Ο κ. Κατρούγκαλος πρέπει να αποπεμφθεί άμεσα από την κυβέρνηση και να αποδοθεί στους πελάτες του, από τους οποίους σίγουρα θα λείπει.

Το πρόσθετο ερώτημα είναι: υπάρχουν και άλλα κυβερνητικά ή κοινοβουλευτικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με ανάλογες σχέσεις;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα