ΠΑΣΟΚ: Ο κ. Μητσοτάκης χρησιμοποιεί τους “αρμούς της εξουσίας” για να κρύψει την αλήθεια

ΠΑΣΟΚ: Ο κ. Μητσοτάκης χρησιμοποιεί τους “αρμούς της εξουσίας” για να κρύψει την αλήθεια
Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ Eurokinissi

Απάντηση του ΠΑΣΟΚ στον κυβερνητικό εκπρόσωπο για τα περί "τροχιάς συμπόρευσης με τον ΣΥΡΙΖΑ" και την αποκάλυψη για παρακολούθηση των Κύρτσου και Τέλλογλου.

Ανακοίνωση εξέδωσε την Παρασκευή (16/12) το ΠΑΣΟΚ με την οποία απαντάει στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου, ο οποίος έκανε λόγο για “τροχιά συμπόρευσης του κ. Ανδρουλάκη με τον ΣΥΡΙΖΑ που εξελίσσεται ταχύτητα και κλιμακώνεται”,

Είναι πράγματι φιλότιμη η προσπάθεια του Κυβερνητικού Εκπροσώπου να βαφτίσει το ψάρι κρέας και να στρέψει αλλού το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης.

Αντί να επαναλαμβάνει, όμως, τα ίδια πολιτικάντικα επιχειρήματα, τον καλούμε να πάρει θέση δημόσια για τη φερόμενη παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρου Ντογιάκου, στην έρευνα που διεξήγαγε η ΑΔΑΕ μετά τα αιτήματα του ευρωβουλευτή Γιώργου Κύρτσου και του δημοσιογράφου Τάσου Τέλλογλου.

Ο κ. Μητσοτάκης πιστός στα χνάρια του προκατόχου του χρησιμοποιεί τους “αρμούς της εξουσίας” για να κρύψει την αλήθεια“, αναφέρει το ΠΑΣΟΚ.

Οικονόμου: Η πρόταση Ανδρουλάκη είναι συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ με τους κ. Τσίπρα και Βαρουφάκη

Νωρίτερα, ο κ. Οικονόμου είχε απαντήσει στις δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη περί ισχυρής εντολής που ζήτησε για τον σχηματισμό κυβέρνησης, που θα ανατρέψει, όπως είπε, το παλιό σύστημα διαφθοράς.

Η τροχιά συμπόρευσης του κ. Ανδρουλάκη με τον ΣΥΡΙΖΑ εξελίσσεται ταχύτατα και κλιμακώνεται.

Ζητά από τη μια να οδηγηθεί η Νέα Δημοκρατία στην αντιπολίτευση και ταυτόχρονα να σχηματισθεί κυβέρνηση από την πρώτη Κυριακή. Με ποιον τρόπο άραγε; Παρότι οι απόψεις του προδίδουν πρωτοφανή πολιτική τρικυμία, η οποία τον οδηγεί να λέει πράγματα ασυνάρτητα και αντιφατικά, ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: η πρόταση του κ. Ανδρουλάκη για το αύριο της χώρας είναι ουσιαστικά η συγκυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με τους κυρίους Τσίπρα και Βαρουφάκη.

Όνειρα μπορούν, βέβαια, να κάνουν όλοι. Ακόμα και αν για τους πολλούς δεν είναι απλώς παρωχημένα, αλλά σκέτος εφιάλτης“, δήλωσε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα