ΠΑΣΟΚ: Πρόταση για δωρεάν μετακίνηση με τα μέσα μεταφοράς για τους φτωχότερους πολίτες

ΠΑΣΟΚ: Πρόταση για δωρεάν μετακίνηση με τα μέσα μεταφοράς για τους φτωχότερους πολίτες
Eurokinissi

Την παροχή γενναίων φορολογικών κινήτρων σε όσους προχωρούν σε άμεσες παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας στα σπίτια τους αλλα και την δωρεάν μετακίνηση οικονομκά ασθενέστερων πολιτών με τα ΜΜΜ, προτείνει το ΠΑΣΟΚ.

Δυο νέες άμεσες παρεμβάσεις, τις οποίες ανακοίνωσε από την Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, προωθεί το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής. Αφορούν την προστασία των πιο αδύναμων οικονομικά πολιτών, αλλά και την παροχή ουσιαστικών κινήτρων στα νοικοκυριά για να εξοικονομήσουν ενέργεια.

Πρόκειται για αντίστοιχες πολιτικές πρωτοβουλίες που ήδη εφαρμόζονται σε άλλα ευρωπαϊκά κράτη, καθώς είναι εμφανής η απαίτηση οι φτωχότεροι Έλληνες να έχουν δωρεάν πρόσβαση στις αστικές συγκοινωνίες φέτος το χειμώνα.

Παράλληλα, το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής προτείνει την παροχή γενναίων φορολογικών κινήτρων σε όσους προχωρούν σε άμεσες παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας στα σπίτια τους, όπως είναι η έκπτωση φόρου και η μείωση του ΦΠΑ για παράδειγμα για την εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα