Πατούλης: Να κάνουμε την Αθήνα πρωτεύουσα των πρωτευουσών

Πατούλης: Να κάνουμε την Αθήνα πρωτεύουσα των πρωτευουσών
Reception for the 42nd anniversary of the restoration of Democracy in the garden of the Presidential Palace, in Athens, on July 24, 2016 / 42 , , 24 , 2016 SOOC

Στο όραμά του για την Αθήνα αναφέρθηκε μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης. Τι είπε για Καμίνη, Κεφαλογιάννη και Μπακογιάννη

Την εμπειρία του από τον δήμο Αμαρουσίου, την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και από τους δήμους της Ευρώπης θέλει να μεταφέρει ο Γιώργος Πατούλης στην Αθήνα για να γίνει “Πρωτεύουσα των Πρωτευουσών”, όπως δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7.

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και δήμαρχος Αμαρουσίου δήλωσε “βαθιά αυτοδιοικητικός” ότι “δεν ακουμπάει πουθενά κομματικά” και πως το ενδιαφέρον του για την Αθήνα “μετουσιώνεται σε έναν όμιλο ενεργών πολιτών’ μια “προσπάθεια που σχετίζεται με το πραγματικό ενδιαφέρον για την Αθήνα” και μπορεί να “μεταφραστεί” και σε υποψηφιότητά του για την δημαρχία της Αθήνας.

Ο κ. Πατούλης χαρακτήρισε τον τωρινό δήμαρχο Αθηναίων Γ. Καμίνη “άξιο άνθρωπο που κάνει ό,τι μπορεί αλλά έφτασε στην οροφή όσων μπορεί” ενώ για τις ενδεχόμενες υποψηφιότητες του Κώστα Μπακογιάννη και της Όλγας Κεφαλογιάννη τόνισε ότι “οι πολίτες δεν τιθασεύονται από στενά όρια. Θέλουν να δουν την ιστορία σου, τι έχεις κάνει. Και αυτό είναι δικαίωμα που ανήκει και σε αυτούς που έχουν τζάκια και σε αυτούς που είναι απλοί πολίτες οι οποίοι ξεκίνησαν μέσα από την κοινωνία”.

(Φωτογραφία: sooc)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα