Παυλόπουλος: Εύχομαι το Πάσχα να σημαίνει το οριστικό πέρασμα των καταξιώσεων του ανθρώπου

Παυλόπουλος: Εύχομαι το Πάσχα να σημαίνει το οριστικό πέρασμα των καταξιώσεων του ανθρώπου
Ευρωκίνηση

Το μήνυμα του προέδρου της Δημοκρατίας με αφορμή τον εορτασμό του Πάσχα.

Στην Πελεκανάδα Μεσσηνίας, την ιδιαίτερα πατρίδα του πέρασε την Ανάσταση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρακολούθησε την αναστάσιμη λειτουργία μαζί με την οικογένεια του, στο Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής του Κυρίου στην Καλαμάτα.

Μετά την αναχώρησή του με το ‘Αγιο Φώς από το Ναό ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δήλωσε: «Χριστός Ανέστη! Το άφατο θαύμα της Ανάστασης του Κυρίου σημαίνει διαχρονικά το πέρασμα από το θάνατο στη ζωή. Εύχομαι το φετινό Πάσχα να σημάνει για όλους τους λαούς του κόσμου, για τους λαούς της Ευρώπης και κυρίως για τον Λαό μας, το οριστικό πέρασμα των καταξιώσεων του ανθρώπου μέσα από τη θωράκιση των απαράγραπτων θεμελιωδών του δικαιωμάτων και μέσα από την εμπέδωση της κοινωνικής δικαιοσύνης. Χρόνια Πολλά!»

Μαζί του έκανε ανάσταση ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Γιώτα Κοζομπόλη και Πέτρος Κωνσταντινέας, η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη, ενώ της τελετής χωροστάτησε ο μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος.

Πηγή: ΑΠΕ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα