Παυλόπουλος: Πρόκειται για μια πρόταση ευθύνης. Κοινός αγώνας να βγούμε από το τέλμα

Παυλόπουλος: Πρόκειται για μια πρόταση ευθύνης. Κοινός αγώνας να βγούμε από το τέλμα
ΑΘΗΝΑ-ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ Ο ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ.(EUROKINISSI-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ) Eurokinissi

Πρέπει να αγωνιστούμε όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά για την Ευρώπη, η οποία πρέπει να βρει τις αξίες και τις αρχές της που έχει χάσει, τόνισε μετά τη συνάντηση που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος (Vids)

“Ευχαρίστησα τον πρωθυπουργό για τη πρότασή του η οποία με τιμά αλλά παράλληλα πρόκειται για μια πρόταση ευθύνης, που μου δίνει τη δυνατότητα να συμβάλλω σε αυτόν τον αγώνα, στον αγώνα να βγούμε από την εφιαλτική κρίση που μας μαστίζει αυτά τα χρόνια”, είπε ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου.

“Να βγει ο τόπος από αυτό το τέλμα”, είπε ο κ. Παυλόπουλος προσθέτοντας ότι “πρέπει λαός μας να γνωρίσει την περηφάνια και την ελπίδα”. “Πρέπει να αγωνιστούμε όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά για την Ευρώπη, η οποία πρέπει να βρει τις αξίες και τις αρχές της που έχει χάσει”, τόνισε.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου εάν περίμενε την πρόταση αυτή, απάντησε αρνητικά και σημείωσε ότι είναι καλύτερο στη ζωή να μην περιμένεις κάτι, αλλά η ζωή να στο φέρνει.

Στη μεταξύ τους συνάντηση o Αλ. Τσίπρας είπε “θέλουμε ενότητα και υπευθυνότητα, ενώ ο κ. Παυλόπουλος σημείωσε πως πρόκειται για έναν κοινό αγώνα και επανέλαβε πως πρέπει να αποκατασταθούν οι αξίες στην Ευρώπη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα