Παυλόπουλος προς δύο στρατιωτικούς: Εύχομαι καλή Ανάσταση κυριολεκτικώς και μεταφορικώς

Παυλόπουλος προς δύο στρατιωτικούς: Εύχομαι καλή Ανάσταση κυριολεκτικώς και μεταφορικώς
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, υποδέχτηκε τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές Στίβου ΑμΕΑ. Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017 (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) Eurokinissi

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε επικοινωνία με τον πατέρα του Άγγελου Μηττρτώδη, προκειμένου να στείλει τις ευχές του για το Πάσχα στους δύο έλληνες στρατιωτικούς που παραμένουν υπό κράτηση στις φυλακές της Αδριανούπολης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος επικοινώνησε σήμερα τηλεφωνικά με τον κ. Νίκο Μητρετώδη, πατέρα του στρατιωτικού Άγγελου Μητρετώδη που κρατείται στις φυλακές Ανδριανούπολης μαζί με τον Δημήτρη Κούκλατζη και του ζήτησε να μεταφέρει στους δυο έλληνες στρατιωτικούς τις ευχές του για Καλή Ανάσταση, κυριολεκτικώς και μεταφορικώς.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν πηγές της προεδρίας της Δημοκρατίας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, διαβεβαίωσε τον πατέρα του στρατιωτικού, ότι η γενναιότητά τους και το ήθος τους αποδεικνύουν την τεράστια υπεροχή της Ελλάδας σε επίπεδο Ιστορίας, Πολιτισμού και Δημοκρατίας.

Νωρίτερα οι γονείς των δύο στρατιωτικών τους επισκέφθηκαν στις φυλακές της Αδριανούπολης, ενώ μαζί τους σήμερα είχε τηλεφωνική επικοινωνία και ο αναπλ. υπουργός Άμυνας Φώτης Κουβέλης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα