Παύλος Γερουλάνος: “Την Κυριακή να γίνει ο καθένας από εμάς η Αλλαγή που έχει ανάγκη η Ελλάδα”

Παύλος Γερουλάνος: “Την Κυριακή να γίνει ο καθένας από εμάς η Αλλαγή που έχει ανάγκη η Ελλάδα”
Ομιλία του Παύλου Γερουλάνου (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI)

Κάλεσμα για συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής, απηύθυνε ο Παύλος Γερουλάνος.

Τη σημασία της συμμετοχής των πολιτών στις επερχόμενες εκλογές του ΚΙΝΑΛ, τόνισε ο υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Γερουλάνος, στην κεντρική πολιτική του συγκέντρωση, στο Ωδείο Αθηνών.

Ο Παύλος Γερουλάνος παρουσίασε το πολιτικό πρόγραμμα Αναγέννηση με το οποίο διεκδικεί την ψήφο των πολιτών την ερχόμενη Κυριακή, στις εκλογές που θα αναδείξουν τον επόμενο πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ.

«Όταν όλα ξεκίνησαν με την κατάθεση της υποψηφιότητας και των υπογραφών των δημοκρατικών πολιτών από όλη την επικράτεια, είχα πει ότι ξεκινάμε ένα όμορφο ταξίδι για μια Ελλάδα δυνατή, για μια κοινωνία ανοιχτή, για μια οικονομία παραγωγική, όπου όλες και όλοι, έχουν λόγο και ρόλο», ανέφερε.

Συνέχισε δε τονίζοντας: «Είμαστε σήμερα εδώ σε μια ακόμη πολιτική εκδήλωση, διαφορετική από αυτές που έχουμε συνηθίσει. Θέλω να σας πω ποιος είμαι, τι πιστεύω, και να σας μιλήσω για το σχέδιό μας για την Αναγέννηση της χώρας και της παράταξης, το σχέδιο, που παρουσιάσαμε συζητώντας πολιτικά, σε όσο το δυνατόν περισσότερες γωνιές της Ελλάδας προλάβαμε […]

Κεντρική ομιλία του Παύλου Γερουλάνου στο Ωδείο Αθηνών (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI)

Την ερχόμενη Κυριακή, είναι η ώρα να γίνει η καθεμιά και ο καθένας από εμάς η Αλλαγή που έχει ανάγκη η παράταξη και η Ελλάδα. Η συμμετοχή είναι σημαντική, η ψήφος είναι δύναμη ανατροπής και σας καλώ να είστε όλες και όλοι εκεί, γιατί η ελπίδα έχει φωνή, έχει όνομα, έχει τη φωνή και το όνομά σας» τόνισε καταλήγοντας ο Παύλος Γερουλάνος.

Παύλος Γερουλάνος: Με μια “καλημέρα” το προεκλογικό σποτ του για τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ

Ο Παύλος Γερουλάνος έδωσε το πρωί της Τετάρτης στη δημοσιότητα το νέο του σποτ ενόψει του πρώτου γύρου των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στο Κίνημα Αλλαγής στις 5 Δεκεμβρίου.

Το σποτ δημοσιεύτηκε στους λογαριασμούς του υποψηφίου προέδρου του ΚΙΝΑΛ στα social media.

Ο Παύλος Γερουλάνος με μήνυμά του στο facebook αναφέρει:

«Η Ιστορία στις δημοκρατίες καθορίζεται από όσες και όσους πηγαίνουν στην κάλπη. Αυτές οι εκλογές είναι η μεγάλη στιγμή για την Παράταξή μας.

Με αυτό το spot, στείλτε παντού το μήνυμα:

Στις 5 του Δεκέμβρη, έλα στην κάλπη, γίνε εσύ η Αλλαγή.

Όσο πιο μεγάλη είναι η συμμετοχή τόσο πιο μεγάλη θα είναι η νίκη της δημοκρατίας, τόσο πιο δυνατοί θα είμαστε όλοι μαζί την επόμενη ημέρα.

Καλημέρα!»

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version