ΣΥΝ: “Εγκάθετος της τρόικας ο Πεταλωτής”

ΣΥΝ: “Εγκάθετος της τρόικας ο Πεταλωτής”
ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΑ Α' ΚΑΠΗ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΕΤΑΛΩΤΗ (EUROKINISSI / ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ) Eurokinissi

Ανακοίνωση κατά του Γ. Πεταλωτή εξέδωσε ο Συνασπισμός. Αιτία οι δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, περί "εγκάθετων του ΣΥΡΙΖΑ", μετά την επίθεση στην Αργυρούπολη

Την οξύτατη αντίδραση του Συνασπισμού, προκάλεσαν οι αναφορές του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιώργου Πεταλωτή, ο οποίος μετά από επίθεση που δέχθηκε στο 1ο ΚΑΠΗ Αργυρούπολης, έκανε λόγο για “εγκάθετους του ΣΥΡΙΖΑ”.

Σε ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου του ΣΥΝ χαρακτηρίζει τον Γιώργο Πεταλωτή “εγκάθετο της τρόικας” και κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ για οργανωμένη προπαγάνδα σε βάρος των μελών του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΣΥΝ:

“Το να επιτίθεται εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, ο εγκάθετος της τρόικας κυβερνητικός εκπρόσωπος, δεν αποτελεί είδηση. Εκείνο, όμως, που θέλουμε να επισημάνουμε είναι η ενορχηστρωμένη προσπάθεια του συστήματος ΠΑΣΟΚ να δημιουργήσει κλίμα δυσφήμισης σε βάρος των αυθόρμητων κινητοποιήσεων των αγανακτισμένων πολιτών, αποδίδοντάς τις σε υποκινητές. Φαίνεται πως δεν έχουν καταλάβει τίποτα. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Η συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας μας ζητά να μην περάσουν τα νέα μέτρα, αξιώνει να φύγει η κυβέρνηση.

Στον κ. Πεταλωτή, του αφιερώνουμε τη φράση βουλευτή της παράταξης του: «Οι πρίγκιπες της κυβέρνησης, τους φτύνει ο κόσμος και νομίζουν ότι βρέχει»”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα