Πολάκης: Γελοιότητες ότι εγώ 'κάρφωσα' τους μάρτυρες

Discussion and voting on the upcoming Health care bill at the plenary hall of the Greek parliament, on August 3, 2017 /              , , 3  2017.
Discussion and voting on the upcoming Health care bill at the plenary hall of the Greek parliament, on August 3, 2017 / , , 3 2017. ALEXANDROS MICHAILIDIS / SOOC

Ο αναπλ. υπουργός Υγείας απαντά ότι απλώς αναπαράγει αυτά που γράφονταν ήδη απ' τον Δεκέμβριο του 2016 σε πολλά μέσα

Γελοιότητες χαρακτηρίζει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης τις κατηγορίες σε βάρος του για «κάρφωμα» των προστατευόμενων μαρτύρων στην υπόθεση της Novartis.

Σε συνέντευξή του στην Εφημερίδα των Συντακτών ο Π. Πολάκης απαντά ότι: «Πρόκειται για τον ορισμό της γελοιότητας. Αναπαρήγαγα αυτά που έγραφαν ήδη από τον Δεκέμβριο του 2016 πολλές εφημερίδες και ιστοσελίδες που δεν είναι και κομμουνιστικά έντυπα και που έλεγαν ότι στελέχη της Novartis κατέθεσαν για τη διαδικασία».

Και συνεχίζει λέγοντας: «Οι προστατευόμενοι μάρτυρες είναι στοιχείο του δικαιικού και νομικού πολιτισμού όλων των κρατών. Είναι προφανές ότι τέτοιες λεπτομέρειες που γράφονται μόνο άνθρωποι που είναι μέσα στη «δουλειά» μπορεί να τα ξέρουν. Τα είπε και ο συνήγορός τους. Επεσαν από τα σύννεφα κάποιοι. Εντάξει, ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται. Προδίδονται πάντως κάποιοι και στα μέσα ενημέρωσης από τον τρόπο που αντιδρούν. Από τη δικογραφία φαίνεται πως ήταν στα payroll της Novartis και του ΚΕΕΛΠΝΟ...»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: novartis
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Άδωνις Γεωργιάδης για Novartis: Οργανωμένη σκευωρία

Το σύστημα παίζει τα ρέστα του

Βενιζέλος: Θα βγουν οι κουκούλες

Λάππας: Εγκληματική η δημοσιοποίηση των στοιχείων της φερόμενης μάρτυρος για τη Novartis

ADVERTISING

SHARE: