Κεντροαριστερά: Κόντρες της τελευταίας στιγμής

Κεντροαριστερά: Κόντρες της τελευταίας στιγμής
ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΕΥΑΓΕΛΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟ --ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI eurokinissi

Φουντώνει η σύγκρουση της Φώφης Γεννηματά με τον Νίκο Ανδρουλάκη, λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες

Την έντονη αντίδραση της Χαριλάου Τρικούπη προκάλεσαν τα όσα ισχυρίστηκε για τη μη διεξαγωγή του debate ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Συνεργάτες της Φώφης Γεννηματά αναφέρουν ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μια προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων, η οποία δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη. Για τον λόγο αυτό δημοσιοποίησαν την αλληλογραφία μεταξύ του κ. Μ. Όθωνα , Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου της Φώφης Γεννηματά και του εκπροσώπου της Επιτροπής Αλιβιζάτου κ. Π. Σφηκάκη.

Όπως αναφέρουν, από την συνομιλία των δύο προκύπτει, ότι “μετά την κατηγορηματική άρνηση του κ. Ν. Ανδρουλάκη για την πραγματοποίηση του debate οποιαδήποτε ώρα του Σαββάτου, αποδεχθήκαμε (πριν την κήρυξη του 3ήμερου πένθους) να γίνει το debate την Παρασκευή.

Εν συνεχεία ο κ. Αλιβιζάτος μετά την κήρυξη του 3ήμερου πένθους  (Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο) ακύρωσε το debate και η κα Γεννηματά ακύρωσε όλες τις προγραμματισμένες τηλεοπτικές της εμφανίσεις και εκδηλώσεις”.

Παράλληλα, αφήνουν αιχμές για τη βασιμότητα των λεγονένων του Ν. Ανδρουλάκη, λέγοντα πως “Είναι απορίας άξιο όμως πως μπορεί από την μία να ζητάς αναβολή των εκλογών της Κυριακής λόγω πένθους και από την άλλη να ζητάς εκ των υστέρων debate το Σάββατο, που κατηγορηματικά είχες απορρίψει, μερικές ώρες πριν”.

Απάντηση Ανδρουλάκη

Κύκλοι του ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιου για την ηγεσία της δημοκρατικής παράταξης, Ν. Ανδρουλάκη ανέφεραν:

Αποτελεί προσβολή προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής κ. Αλιβιζάτο – του οποίου η συμβολή στην διαδικασία εκλογής αναγνωρίζεται από όλους – και προς τον συνυποψήφιο Ν. Ανδρουλάκη, να διαψεύδονται και να διαστρεβλώνονται γεγονότα τα οποία αμφότεροι επιβεβαίωσαν με δημόσιες τοποθετήσεις τους.

Ο κ. Αλιβιζάτος εξήγησε στη συνέντευξή του στα Νέα, πως «παρά το κατανοητό αίτημα του κ. Ανδρουλάκη προκειμένου να γίνει το debate η άλλη πλευρά δεν ήθελε», σημειώνοντας μάλιστα πως, καθώς και ο ίδιος θεωρεί πως «το debate δεν είναι πανηγύρι», ήταν προσωπικά ανοιχτός στην διεξαγωγή του.

Παράλληλα, στη σημερινή συνέντευξη τύπου του, ο κ. Ανδρουλάκης επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του Προέδρου της Επιτροπής, τονίζοντας μάλιστα ότι ο ίδιος είναι διαθέσιμος για έναν ανοιχτό, δημόσιο, διάλογο με την κ. Γεννηματά, ακόμη και σήμερα το βράδυ.

Το περιβάλλον του κ. Ανδρουλάκη μάλιστα εκδηλώνει την απορία του για τις διαψεύσεις και τις διαστρεβλώσεις αυτές, πόσο μάλλον που έχουν προηγηθεί οι δημόσιες διευκρινίσεις του κ. Αλιβιζάτου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα