“Πόλεμος” ΠΑΣΟΚ-ΝΔ για τις εγγυήσεις

“Πόλεμος” ΠΑΣΟΚ-ΝΔ για τις εγγυήσεις
ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ( ICON PRESS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) Icon

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση σχετικά με το θέμα των εγγυήσεων και τη συμφωνία με τη Φινλανδία. Ανταλλαγή πυρών από Βενιζέλο και Μιχελάκη

Για επιπολαιότητα και ανευθυνότητα κατηγορεί την αντιπολίτευση ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, απαντώντας στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν με αφορμή τις εγγυήσεις που ζητούν Αυστρία, Ολλανδία και Σλοβακία για το νέο δάνειο στην Ελλάδα.

“Όσο διεξάγεται αυτή η δύσκολη και λεπτή διαπραγμάτευση, είναι τουλάχιστον επιπόλαιο και ανεύθυνο δυνάμεις της Αντιπολίτευσης να προτρέχουν, να κινδυνολογούν ή να επιχαίρουν γιατί υπάρχουν προβλήματα, λες και αυτό είναι καινούργιο ή απροσδόκητο” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος σημείωσε ότι η Ελλάδα έχει δείξει την καλοπιστία της και τη βούλησή της να εφαρμόσει το νέο πρόγραμμα, στέλνοντας θετικό μήνυμα στις αγορές.

“Κανείς δεν πρόκειται να κερδίσει από μια αρνητική εξέλιξη που εις πείσμα όσων επενδύουν σε αυτή δεν θα υπάρξει, αρκεί εμείς να είμαστε σοβαροί και υπεύθυνοι ως Έθνος” κατέληξε ο κ. Βενιζέλος.

ΝΔ: “Προβλέπαμε όταν πανηγύριζαν”

Ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Γ. Μιχελάκης από την πλευρά του, επανήλθε στο θέμα απαντώντας στον υπουργό Οικονομικών.

“Η διαφορά μας με τον κ. Βενιζέλο είναι ότι εμείς προβλέπαμε, όταν εκείνος πανηγύριζε. Εμείς προβλέψαμε αυτό, που δυστυχώς συνέβη. Εκείνος, αμήχανος, δεν ξέρει πώς να αντιδράσει και τι να απαντήσει. Για το καλό της χώρας, ας σοβαρευτεί επιτέλους ο κ. Βενιζέλος” δήλωσε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα