Πώς ευχήθηκε ο Μητσοτάκης για τη νέα σχολική χρονιά

Πώς ευχήθηκε ο Μητσοτάκης για τη νέα σχολική χρονιά
Dimitris Papamitsos_+306946384863

Το μήνυμα του προέδρου της ΝΔ για την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση και τη νέα γενιά

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχήθηκε σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς καλή σχολική χρονιά σημειώνοντας ότι η «σημαντικότερη μεταρρύθμιση που έχουμε ανάγκη στην εκπαίδευση είναι να δοθεί μεγαλύτερη αυτονομία στα σχολεία μας», την οποία χαρακτήρισε «βαθιά αλλαγή που θα απελευθερώσει δυνάμεις και τη δημιουργικότητα των εκπαιδευτικών μας που είναι ο μεγαλύτερος πλούτος για τα σχολεία μας» σημειώνει ο πρόεδρος της ΝΔ.

Σε ότι αφορά την καινούργια φουρνιά μαθητών ο κ. Μητσοτάκης επισημαίνει ότι «κάθε παιδί που ξεκινά σήμερα το σχολείο, είτε δίνει πανελλήνιες, είτε πάει πρώτη δημοτικού, έχει γεννηθεί από το 2000 και μετά» και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζει ότι «γι’ αυτή τη γενιά, που μεγάλωσε μέσα στην κρίση, θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να αποκτήσει ισχυρά εφόδια για να προχωρήσει στη ζωή της. Να μείνει στη χώρα μας και να την κάνει καλύτερη».

Ο κ. Μητσοτάκης προχώρησε σε αυτή την ανάρτηση καθώς ενός έκτακτου προσωπικού κωλύματος δεν μπόρεσε να παραστεί στον αγιασμό στο 6ο δημοτικό σχολείο Αχαρνών σήμερα το πρωί όπως είχε προγραμματίσει.

Ολόκληρη η ανάρτηση του προέδρου της ΝΔ στο Facebook:

«Κάθε παιδί που ξεκινά σήμερα το σχολείο, είτε δίνει πανελλήνιες, είτε πάει πρώτη δημοτικού, έχει γεννηθεί από το 2000 και μετά.

Γι’ αυτή τη γενιά, που μεγάλωσε μέσα στην κρίση, θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να αποκτήσει ισχυρά εφόδια για να προχωρήσει στη ζωή της.

Να μείνει στη χώρα μας και να την κάνει καλύτερη.

Η σημαντικότερη μεταρρύθμιση που έχουμε ανάγκη στην εκπαίδευση είναι να δοθεί μεγαλύτερη αυτονομία στα σχολεία μας.

Θα είναι μια βαθιά αλλαγή που θα απελευθερώσει δυνάμεις και τη δημιουργικότητα των εκπαιδευτικών μας που είναι ο μεγαλύτερος πλούτος για τα σχολεία μας.

Καλή σχολική χρονιά σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς σε όλη τη χώρα!».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα